Oudega Hegewarren

Omschrijving

vraagprijs

€ 69.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 69.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Bouwvormbestaande bouw
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Op een schitterende locatie aan het Grietmansrak in Oudega gelegen perceel oeverland van 1.075 m2 met mogelijkheid voor dagrecreatie of aan te meren met de boot. Vanuit hier is heel Friesland met de boot zeer goed bereikbaar zoals Drachten, Grou, Lemmer, Sneek en de Friese meren. Ligging op enkele honderden meters van Hotel/restaurant Ie-Sicht en met het pontje kunt u zo te voet of met de fiets oversteken naar De Veenhoop.

Heerlijk rustige plek om te genieten van de rust en de natuur. Het aangrenzende natuurgebied Alde Feanen huisvest talloze soorten flora en fauna en is vooral een stiltegebied. Veenplassen, trekgaten, bochtige waterwegen en kanalen zorgen voor een mooie afwisseling in de beleving van het landschap. Vanaf de openbare weg Hegewarren is het perceel via een semi verharde weg door het weiland goed bereikbaar. Het perceel heeft een aansluiting voor drinkwater maar verder geen nutsvoorzieningen. Volgens het huidige bestemmingsplan mag er niet op gebouwd worden noch het permanent aanleggen van een boot of ark.

Oudega heeft een supermarkt en ligt in het hart van waterrijk Friesland, op centrale afstand van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten met al hun stedelijke voorzieningen.
Hielke Fonk

Hielke Fonk RM/RT

Refresh to make it work.