Hallum Griene dyk 46

Omschrijving

vraagprijs

€ 229.500

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 229.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Een woning met veel potentie!

Deze vrijstaande woning staat op een leuke vrije locatie, heeft een grote tuin en garage en heeft voldoende inhoud voor het creëren van een grote gezinswoning.

Ga jij deze leuke uitdaging aan en realiseer jij op deze mooie plek je droomhuis?

Indeling:

Begane grond
De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de hal met toiletruimte, meterkast, trapopgang en gangkast. Tevens is er voldoende ruimte voor een garderobe. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt naast een CV ook over een gashaard. De grote open keuken kent een hoekopstelling. Aansluitend is er een hal met een toegangsdeur naar buiten. Vanuit de hal betreed je de slaapkamer, welke natuurlijk ook uitstekend als kantoorplek of speelruimte kan fungeren. De badkamer is momenteel gesitueerd op de begane grond en beschikt over een wastafel en douche.

Eerste verdieping
De bovenverdieping is zeer efficiënt ingedeeld. Aan de overloop grenzen maar liefst 4 slaapkamers, allen van mooi formaat. Vaste kastruimte is op elke kamer aanwezig en één van de kamers beschikt over een wastafel. We kunnen ons goed voorstellen dat er 1 slaapkamer wordt opgeofferd voor het realiseren van een mooie badkamer. Hier is tenslotte ruimte genoeg voor!

Zolder
Vanuit de vlizotrap op de overloop kom je op de grote bergzolder. Hier is volop plaats voor het opslaan van alle spullen die je niet wekelijks nodig hebt.

Garage
Los van het huis staat de grote houten garage. Een fijne werkplek waar iedere klusser ongestoord zijn gang kan gaan. Wie wil dat nou niet? Heb je andere hobby's? Deze ruimte is met enige aanpassingen natuurlijk multi-functioneel inzetbaar. Een atelier of zelfstandige werkplek zal hier ook zeker niet misstaan.

Buiten sneek@makel
Er is veel ruimte om de woning en op het oprit parkeer je met gemak meerdere auto's. In de achtertuin is het heerlijk toeven. Hier ervaar je een prettig vrij gevoel.

Bijzonderheden:
- Energielabel F
- De woning dient gemoderniseerd te worden.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je graag eens binnenkijken? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Hallum:
Hallum is een dorp met zo'n 3.000 inwoners. Hallum voorziet in de dagelijkse behoeften qua boodschappen. Voor de kinderen zijn er 2 basisscholen. Met 3 grote bakkersbedrijven en tal aan andere bedrijven, gelegen aan de andere zijde van het dorp, biedt Hallum veel werkgelegenheid in diverse branches. Ook zijn er voldoende sportaccommodaties in Hallum. Het dorp is gelegen aan open vaarwater met een jachthaven die via de Hallumervaart in directe verbinding staat met de Dokkumer Ee (Elfsteden route). Aan dit vaarwater aan de zuidkant van Hallum ligt het nieuwbouwplan “Oer de Feart”. Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum.

Uw adviseur: Tycho Reimers
Tycho Reimers

Tycho Reimers KRMT

Plan bezichtiging
voor: Griene dyk 46

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy