Leeuwarden Foarein 36

Omschrijving

vraagprijs

€ 350.000
Woningwebsite

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 350.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2021
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectAppartement
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte74 m²
Woning Inhoud244 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA+++
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
In appartementencomplex 'Eastergoa', gebouwd in 2021, vinden we op de derde verdieping dit gloednieuwe, gasloze 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats (geschikt voor laadpaal) en berging.

Wonen zonder zorgen! Dit luxe appartement is helemaal van deze tijd. De woning heeft een energielabel A+++, door aanwezigheid van volledige isolatie, HR+++ beglazing en een WTW installatie. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming en kunststof kozijnen. Dit alles resulteert in lage lasten en weinig zorgen.

Indeling:
Entree in de ruime hal alwaar het toilet met fontein, toegang tot de ruime, lichte living met geweldig uitzicht over de landerijen en heerlijk balkon. De luxe keuken met schiereiland en bar is voorzien van inbouwapparatuur. De berging is voorzien van wasmachine aansluiting en alle installaties, daarnaast is hier nog ruimte voor het opslaan van voorraad. De twee slaapkamers zijn ruim en voorzien van draai-kiepramen.

Het complex ligt in de gewilde wijk Techum, rustiger gelegen buiten de stad maar toch op 10 minuten fietsafstand van het centrum. In de wijk zijn onder andere een supermarkt, tankstation, gezondheidscentrum en IKC aanwezig. De wijk ligt aan de uitvalswegen, waardoor de bereikbaarheid erg goed is.

Kenmerken:
- Lift aanwezig
- Videofoon installatie
- Gasloos
- Energielabel A+++

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Onderzoeksplicht Koper(s):
Ons kantoor heeft de bemiddelingsopdracht aanvaardt van de juridische eigenaren en treedt als zodanig op in het belang van verkoper(s). Indien koper(s) zich zelf niet laat bijstaan en adviseren door een gecertificeerd makelaar (NVM/VBO/LMV) en het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek door een gecertificeerd keuringsbureau vrijwaart koper(s) de verkoper en diens Makelaar/Adviseur cq Makelaardij Friesland van iedere aansprakelijkheid waaronder juridische, bouwkundige aspecten en afwijkingen in brochures en meetrapporten. Dit in afwijking van de algemene consumentenvoorwaarden NVM en overige Belangenorganisaties Consumenten.
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT Adviseur bestaande bouw

Plan bezichtiging
voor: Foarein 36

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy