Noordwolde Elsweg 15

Omschrijving

vraagprijs

€ 135.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 135.000 k.k.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte898 m²
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Bouw het vakantiehuis van je dromen in Noordwolde!

Ten zuiden van het dorp Noordwolde, nabij het punt waar de Friesland, Drenthe en Overijssel samen komen, ligt deze mooie recreatiekavel met een oppervlak van 898 m². Geen onderdeel van een (drukke) camping, maar een rustig en kleinschalig gebiedje waar maximaal 22 woningen gebouwd mogen worden.
Het leuke van dit bescheiden recreatiecomplex is dat je veel vrijheid hebt in de architectuur van je recreatiewoning. De kavels hebben veel privacy doordat deze zijn omzoomd door groen; deze groene omlijsting geeft elk ontwerp het kader dat het verdient waardoor een fraaie 'eenheid-in-verscheidenheid' kan ontstaan.

In dit fantastische gebied is het heerlijk recreëren; gelegen aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, populair bij natuurliefhebbers, kan je hier heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.
Op het terrein is een speeltuin aanwezig en aan de overkant van de Elsweg (waaraan de kavels worden ontsloten) ligt recreatiegebied de Spokeplas met daarnaast zwembad De Dobbe, sporthal de Duker en een manege. Volop te doen dus, ook voor de kinderen!
Daarnaast biedt het dorp diverse faciliteiten op korte afstand: sportverenigingen, basisscholen, twee supermarkten, bibliotheek en een filmhuis. De plaatsen Steenwijk en Wolvega liggen op korte afstand evenals de bossen van Appelscha en Diever. Vanuit Noordwolde bent u bovendien binnen dertig minuten in Leeuwarden of Zwolle.

Het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan bieden onderstaande highlights:
- bebouwing: maximaal 400 m³;
- bouwhoogte: maximaal 10 meter;
- binnen bouwvlak van 20 x 20 meter;
- bijzondere architectuur.
- Permanente bewoning is niet toegestaan.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT Adviseur bestaande bouw

Refresh to make it work.