Jirnsum Douwemastrjitte 84

Omschrijving

vraagprijs

€ 193.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 193.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1961
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte73 m²
Perceeloppervlakte232 m²
Woning Inhoud303 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG 3 APRIL A.S. VAN 14:00 TOT 15:30 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

In het dorp Jirnsum wordt binnenkort deze starterswoning te koop aangeboden. Deze woning, gelegen op een ruim perceel, beschikt over drie slaapkamers en biedt een comfortabele leefruimte met aanzienlijk potentieel. Het is een ideale optie voor starters op de woningmarkt. Als je interesse overeenkomt met de onze, nodigen wij je uit om contact op te nemen met ons kantoor in Heerenveen. We kijken ernaar uit om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van verdere informatie.

Indeling:
Begane grond:
Kom binnen via de hal. Hier vind je het toilet, de opgang naar boven, de ingang naar de keuken en de ingang naar de woonkamer. Laten we bij dat laatste beginnen. De woonkamer is ruim opgezet en hier is voldoende ruimte voor een fijne zithoek en eethoek. De keuken is een apart vertrek en is momenteel voorzien van aanrecht. Op de begane grond zit ook een berging en hier is ruimte voor het witgoedapparatuur. 

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van diverse afmetingen. Daarnaast is er op deze verdieping een eenvoudige badkamer aanwezig voorzien van wastafel en een douche. Tenslotte is er ook nog een klein balkon afwezig.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping is nog een zolder aanwezig.

Buiten:
Dankzij het ruime perceel is er zowel een voor- als achtertuin. Beide tuinen zijn leeggehaald en naar eigenwens in te vullen.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 73m²
- Perceeloppervlakte 232m²
- Energielabel D
- Elkien voorwaarden van toepassing

Jirnsum:
Jirnsum is een oud dorp met ongeveer 1345 inwoners, gelegen in het midden van Friesland. Het dorp telt circa 1350 inwoners en is gelegen aan open vaarwater (De Boorne) naar het Sneekermeer en Pikmeer. In de omgeving zijn er verschillende fraaie fietsroutes. Tussen Grou en Jirnsum bevindt zich het NS-station (Leeuwarden-Randstad).

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze leuke eengezinswoning? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op WOENSDAG 3 APRIL plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Leeuwarden. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op 8 april om 12:00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT Adviseur bestaande bouw