Gorredijk De Volharding 29

Omschrijving

vraagprijs

€ 199.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 199.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1966
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte89 m²
Perceeloppervlakte220 m²
Woning Inhoud370 m³
Kamers5 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelB
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens het Open Huis op donderdag 25 mei 2023 tussen 15.00 en 16.30 uur plaats te vinden.

Starters opgelet! Leuke hoekwoning in Gorredijk.

Deze hoekwoning vol potentie is nu beschikbaar in het mooie Gorredijk. De woonkamer is erg ruim en in te richten naar eigen wensen. Ruimte waar de keuken momenteel staat is samen te voegen met de woonkamer om zo een heerlijke open leefkeuken te kunnen creëren. De tuin van deze woning is volledig betegeld en heeft de ligging op het westen, hier kun je dus heerlijk van de avondzon genieten. Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig, waardoor iedereen zijn eigen plekje heeft. Ook is het goed mogelijk om een slaapkamer te gebruiken als werk - of studeerkamer.

Indeling
Begane grond:
Via de voordeur betreden we de woning. We komen aan in de hal, waar zich ook de meterkast, trap en toilet bevinden. Gaan we door de deur, komen we in de ruime woonkamer met half open keuken. Wanneer de tussenmuur doorbroken wordt, zit hier heel veel potentie om een heerlijke leefkeuken van te maken. De deur in de keuken leidt ons naar de tuin. Deze tuin is volledig betegeld wat het makkelijk in het onderhoud maakt. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en het is mogelijk om via de zijkant achter de woning te komen.

1e verdieping:
Via de trap in de hal komen we op de eerste verdieping. Deze leidt ons naar de overloop waar vier deuren aanwezig zijn. Drie van deze deuren geven toegang tot slaapkamers. Twee van deze slaapkamers hebben vaste kastruimte, terwijl de derde slaapkamer voorzien is van een wastafel. De vierde deur leidt ons naar de badkamer, welke voorzien is van een douche en wastafel.

2e verdieping:
Via de vlizotrap op de overloop kunnen we naar de bergzolder. Deze zolder is 22 m² groot, voldoende ruimte dus.

Bijzonderheden:
- Elkien voorwaarden van toepassing;
- Energielabel B;
- Achterom;
- Eigen oprit.


Gorredijk:
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

HUUR JIJ OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG TOT DINSDAG 30 MEI 2023 OM 12:00 UUR IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.
Nieuwsgierig geworden en graag eens binnenkijken? Neem dan telefonisch of via het contactformulier op onze website contact met ons op of loop binnen op ons kantoor.


** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Standaard verkoopvoorwaarden:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/ verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
* Let op! De koopsom betreft een vaste prijs.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland