Leeuwarden de Jokse 540

Omschrijving

vraagprijs

€ 215.000
Woningwebsite

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 215.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1969
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte108 m²
Perceeloppervlakte125 m²
Woning Inhoud412 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelF
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Een mooie kans voor starters!

Deze fijne tussenwoning met vier slaapkamers en een diepe zonnige tuin op het zuiden staat in de wijk Bilgaard.
De wijk Bilgaard is gelegen aan de noordkant van de stad Leeuwarden en wordt aan de noordzijde begrensd door het Leeuwarder Bos met een heuse stadscamping. De waterpartijen lopen door heel Bilgaard, uitlopend in de Ee, richting de stadsgrachten. Zuidelijk grenst de wijk aan de Leeuwarder rondweg (Dammelaan) met aan de overzijde de zeer omvangrijke campus van de hogeschool NHL Stenden. In de wijk vind je een modern en uitgebreid winkelcentrum, wijkcentrum, basisschool en sportvoorzieningen. De historische binnenstad van Leeuwarden is in ca. 7 minuten te befietsen.

Indeling:
Entree, gesloten keuken met opstelling van de CV ketel (Intergas 2015). Inpandige berging met eigen ingang vanaf de straatkant, waardoor je gemakkelijk met de fiets binnen kunt komen.
Toilet met fontein. De ruime woonkamer (ca. 25 m²) is heerlijk licht en geeft toegang tot de 10 meter diepe achtertuin gelegen op het zuiden, met achterom.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot maar liefst vier royale slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel.

Kortom: een woning met potentie dichtbij alle denkbare voorzieningen. Wil jij van deze woning jouw mooie plekje maken? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging!

Bijzonderheden:
- Tuin op het zuiden
- Dichtbij het winkelcentrum van Bilgaard
- Inpandige berging
- Woonoppervlakte 108 m²
- Perceeloppervlakte 125 m² eigen grond
Jan Ypeij

Jan Ypeij KRMT Adviseur bestaande bouw