Gorredijk De Helling 29

Omschrijving

vraagprijs

€ 199.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 199.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1969
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte87 m²
Perceeloppervlakte145 m²
Woning Inhoud398 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelD
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Ervaar het gemak van deze tussenwoning in het levendige Gorredijk. De royale woonkamer en knusse keuken maken deze woning perfect voor starters en zelfs voor kleine gezinnen. Met 4 slaapkamers van verschillende afmetingen en met zowel een voor- als achtertuin biedt deze woning veel mogelijkheden.

Bij binnenkomst door de entree betreed je de hal, waar de meterkast en het toilet zich bevinden, en er is tevens genoeg ruimte voor een garderobe. Vanuit deze centrale hal zijn de woonkamer, keuken en de trap naar de bovenverdieping bereikbaar. De ruime woonkamer is licht dankzij grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde. De woning beschikt over een eenvoudige keuken, waarvandaan je een uitzicht op de tuin hebt terwijl je achter het aanrecht staat.

BEZICHTIGINGSMIDDAG OP DONDERDAG 19 OKTOBER TUSSEN 12:00 - 13:30 UUR

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. De woning heeft 4 slaapkamers in verschillende formaten, deze slaapkamers zouden eventueel ook kunnen worden omgetoverd tot werk- of hobbykamer. Op deze verdieping vind je ook de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. Op de tweede verdieping is nog een royale bergzolder en deze is te bereiken met een vlizotrap.

De tuin is nog aan te leggen, maar maak één keer je vingers groen en je hebt hier zomaar je eigen plek voor een gezellige barbecue of om gewoon lekker een boekje te lezen

Plan nu een bezichtiging om deze leuke tussenwoning te ontdekken en maak van deze plek jouw thuis! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen tijdens de bezichtiging.

Goed om te weten:
- Woonoppervlakte 87m²
- Perceeloppervlakte 145m²
- Energielabel D
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op donderdag 19 oktober tussen 12:00 - 13:30 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Heerenveen. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op dinsdag 24 oktober om 12.00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.


Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.

Uw adviseur: Jorrit Joustra
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT Adviseur bestaande bouw