Bolsward De Diken 32

Omschrijving

vraagprijs

€ 220.000

Kenmerken

Overdracht
Statusonder bod
Prijs€ 220.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1970
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte92 m²
Perceeloppervlakte184 m²
Woning Inhoud404 m³
Kamers7 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMORGEN DONDERDAG 23 NOVEMBER VAN 11:00 TOT 13.00 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR TEL. : 0515 768 008

In het charmante Bolsward, een van de Friese Elfsteden, wacht deze leuke tussenwoning op een nieuwe eigenaar. Gelegen op steenworp afstand van het stadscentrum biedt deze woning een comfortabele leefruimte. Deze plek is ideaal voor de de starter of een gezin, de voorzieningen liggen allemaal om de hoek.

Bij binnenkomst stap je binnen in de hal. In deze hal vind je ook direct het toilet en de opgang naar boven. Via de hal heb je toegang tot de woonkamer en de keuken. Laten we beginnen met de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en er is ruimte voor zowel een eethoek als een zithoek, Met zowel ramen aan de voor- als achterkant valt hier ook veel daglicht naar binnen. De keuken is basic, maar er is wel voldoende ruimte om er iets moois van te maken. Via de keuken kun je ook nog verder naar achteren. Hier vind je de bijkeuken waar bijvoorbeeld ruimte is voor het witgoed. Zelfs vind je hier ook nog een berging!

Met de trap in de gang kom je op de eerste verdieping. Hier vind je 4 slaapkamers van verschillende formaten. Deze ruimtes zijn ideaal voor gezinnen en thuiswerkers, en perfect voor wie op zoek is naar een hobbykamer.

Op de tweede verdieping vind je nog een grote ruimte. Deze zou kunnen worden gebruikt als bergzolder, maar je zou er ook een riante slaapkamer van kunnen maken.

De tuin is diep en hier liggen legio mogelijkheden. Wel zal je eerst je handen even vies moeten maken, maar kansen liggen er genoeg.

Bolsward, de zesde stad op de Elfstedenroute. Op 100 kilometer. Precies op de helft. Niet de grootste stad, wel een pareltje. Stad om van te houden. U kunt er heerlijk in rond dwalen langs de grachten, het prachtige park en vele monumenten. Sta stil en bewonder het sierlijke stadhuis, volgens velen het mooiste van Nederland. Daarnaast heeft de stad vele voorzieningen. Voor sport, middelbare scholen etc. zit je hier uitstekend! Een heerlijke stad om in te wonen en om in uw hart te sluiten.

Uw adviseur: Anniek Siebring


Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op donderdag 23 november a.s. tussen 11:00 - 13:00 uur plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmorgen kan je bellen met ons kantoor in Sneek. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op dinsdag 28 november a.s. om 12.00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs.

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.


Voorwaarden Elkien:
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma notarissen te Drachten).
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: De Diken 32

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy