Lippenhuizen Bukenhage 8

Omschrijving

vraagprijs

€ 221.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 221.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1973
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte106 m²
Perceeloppervlakte169 m²
Woning Inhoud395 m³
Kamers6 (3 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
BEZICHTIGINGSMIDDAG VRIJDAG 12 JANUARI A.S. VAN 14:00 TOT 15:30 UUR. VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK KAN JE BELLEN MET ONS KANTOOR.

Op zoek naar een keurige eengezinswoning, gelegen aan een rustige straat in Lippenhuizen? Deze woning beschikt onder andere over een doorzonkamer, een dichte keuken, 4 slaapkamers en een diepe achtertuin op het westen met vrij uitzicht.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst kom je de entree die toegang geeft tot de hal met de meterkast, trapopgang, een toiletruimte, evenals voldoende vaste kastruimte. De woonkamer biedt een aangenaam uitzicht op de straat aan de voorzijde en een prettig zicht op de tuin aan de achterkant. De Dichte keuken is via de woonkamer bereikbaar en beschikt over een eenvoudige opstelling. Vanuit de keuken kom je in de bijkeuken/berging.

Verdieping:
De overloop leidt naar drie slaapkamers. Twee royale slaapkamers, elk van circa 9m², en één kleinere slaapkamer van ongeveer 6m² groot. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de zolder, een ideale ruimte voor het opbergen van niet-dagelijks benodigde spullen. Hier is al een extra slaapkamer gecreëerd en tevens bevindt zich hier een ruimte voor de Cv-ketel en aansluitingen voor je witgoedopstelling.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het westen, waardoor je tot in de late uurtjes kunt genieten van de ondergaande zon. Er is een mooi vrij uitzicht over het weiland achter de woning. Via het mandelig stuk grond kun je achterom naar de woning toe.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 106 m²;
- Perceeloppervlakte: 169 m²;
- Energielabel C;
- Voorwaarden Elkien zijn van toepassing.

Ben jij net zo enthousiast als wij zijn over deze leuke eengezinswoning? Aarzel dan niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Alle bezichtigingen (ook niet-huurders) dienen tijdens de bezichtigingsmiddag op vrijdag 12 januari plaats te vinden. Voor een afspraak tijdens de bezichtigingsmiddag kan je bellen met ons kantoor in Leeuwarden. We verwelkomen je graag! De sluiting van de inschrijving eindigt op woensdag 17 januari om 12:00 uur.

HUUR JE OP DIT MOMENT EEN WONING VAN ELKIEN? DAN HEB JE VOORRANG OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DEZE WONING EN TE KOPEN VOOR DE VRAAGPRIJS (zie voorwaarden Elkien in de tekst hieronder**).
Wordt de woning niet verkocht aan een huurder, dan wordt deze gegund aan de hoogste bieder met de koopsom als minimale inschrijfprijs. Inschrijving voor huurders alleen geldig met volledig ingevuld inschrijfformulier incl. documenten

** Jij huurt op dit moment een woning van Elkien (ingeschreven staan als woningzoekende telt niet);
** Indien meerdere huurders zich hebben ingeschreven, wordt de woning toegewezen op basis van loting;
** Indien jij huurder bent en met een medehuurder wilt kopen, dient deze tenminste 2 jaar ingeschreven te staan op hetzelfde huuradres (medehuurderschap) of van rechtswege door huwelijk/geregistreerd partnerschap of jullie huren ieder een woning van Elkien en willen deze woning samen kopen.


Voorwaarden Elkien:
* Vraagprijs is de minimale koopprijs
* De woning wordt verkocht in de huidige staat;
* Antispeculatiebeding: de woning mag niet binnen één jaar worden door verkocht;
* Verbod van verhuur: de woning mag drie jaar niet worden verhuurd. Uitzondering eerste graad bloedverwanten;
* Ouderdomsclausule: de bouwkwaliteit ligt lager dan bij nieuwe woningen;
* Asbest: de woning kan asbest bevatten, koper aanvaardt dit risico;
* Voorbehoud financiering: maximaal 6 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Sleuteloverdracht: maximaal 8 weken na mondeling akkoord koper/verkoper;
* Indien de woning later passeert dan 8 weken, betaalt koper € 20,- boete per dag aan verkoper;
* Koper dient een natuurlijk persoon te zijn;
* De leveringsakte wordt betaald door Elkien (huisnotaris Breuker Vellinga Wiersma te Drachten);
Jorrit Joustra

Jorrit Joustra KRMT