Omschrijving

vraagprijs

€ 175.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht
StatusVerkocht
Prijs€ 175.000 kosten koper
Aanvaardingin overleg
Bouw vorm
Soort woningeengezinswoning
Type woningtussenwoning
Bouwjaar1.900
Bouwvormbestaande bouw
Liggingaan rustige weg, in centrum
Indeling
Woonoppervlakte142 m²
Gebruiksoppervlakte overige functies18
Perceel oppervlakte161 m²
Inhoud592 m³
Verdiepingen2
Begane grond
Aantal kamers4
OverigeRuimtenberging, hal
Eerste verdieping
Aantal kamers1
OverigeRuimtentoilet
Tuin
Hoofdtuinvoortuin
Achteromnee
Energie
Dak typezadeldak
Dak materiaalzadeldak
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging

Delen

Een buitenkansje op een prachtige locatie voor iedere klusser!

Achter de prachtige voorgevel gaat verrassend veel ruimte schuil. Deze woning (voormalige bakkerij) wordt casco opgeleverd en kan je helemaal naar wens invullen. De huidige eigenaar heeft al wat impressiebeelden laten maken, zodat je kan zien wat er allemaal mogelijk is. Zelfs een leuke binnentuin behoort hier tot de mogelijkheden! Beneden bestaat het momenteel uit meerdere ruimtes welke met elkaar in verbinding zijn. De voorkant kijkt prachtig weg over het plantsoen. De steile trap brengt je naar de bovenverdieping, wat momenteel één ruimte is. Naast de perfecte ligging in de dorpskern van Dronryp beschikt het over een leuke voortuin waar in de ochtend heerlijk het zonnetje schijnt. Wil je in de middag ook nog van de zon genieten? Dan neem je plaats op het terras aan de overkant! Een grote berging vind je aan de achterzijde van de woning welke ook via de steeg toegankelijk is.

Wij zijn erg benieuwd welke plannen jij hebt voor deze woning.
Wellicht helpen de impressiebeelden om je wat ideeën te geven.

Goed om te weten:
Particuliere eigenaren van rijksmonumenten met een woonfunctie, kunnen jaarlijks van 1 maart tot en met 30 april een aanvraag indienen voor de instandhoudingssubsidie woonhuis-rijksmonumenten waarbij tot 38% van de verbouwkosten aan het casco vergoed kunnen worden. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) behandelt de subsidieaanvraag. Er is een omgevingsvergunning afgegeven door Gemeente Waadhoeke voor de verbouwing. Deze vergunning is afgegeven op basis van de tekeningen van de architect. Deze tekeningen en vergunning zijn in te zien. Je kan met dit plan gelijk aan de slag!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Dronryp:
Het leuke dorp Dronryp ligt zeer gunstig aan de A31, de verbindingsweg tussen Afsluitdijk/Harlingen en Leeuwarden. Vanuit hier ben je binnen een uur in Amsterdam. De historische steden Leeuwarden, Franeker en Harlingen liggen op nog geen 10 minuten afstand. Hier kun je naar hartenlust winkelen, een terrasje pikken, uit eten gaan of de schouwburg bezoeken. Het dorp zelf, waar ook een groot aantal forenzen wonen, heeft een kleinschalig winkelbestand waaronder een goede bakker, een prima supermarkt, een drogisterij en een snackbar. Ook is er wekelijks een marktje en heeft de visboer zijn vaste stekje. Naast scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten heeft het dorp een zeer actief sport- en verenigingsleven. Kortom: in Dronyp hoef je je niet te vervelen!

Adviseur Tycho Reimers
Tycho Reimers

Tycho Reimers KRMT