Dronryp Bregebuorren 21 a

Omschrijving

vraagprijs

€ 137.500

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 137.500 k.k.
Bouw
Bouwjaar1900
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte76 m²
Perceeloppervlakte102 m²
Woning Inhoud296 m³
Kamers2
Energie
EnergielabelG
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Een buitenkansje op een prachtige locatie voor iedere klusser!

Deze leuke tussenwoning wordt casco opgeleverd en heeft zeer veel potentie. Beneden bestaat het momenteel uit één mooie lichte ruimte met uitzicht over het plantsoen. De steile trap brengt je naar de bovenverdieping, wat momenteel ook één ruimte is. Naast de perfecte ligging in de dorpskern van Dronryp beschikt het over een leuke voortuin waar in de ochtend heerlijk het zonnetje schijnt. Wil je in de middag ook nog van de zon genieten? Dan neem je plaats op het terras aan de overkant! Een stenen berging vind je in de steeg.

Wij zijn erg benieuwd welke plannen jij hebt voor deze woning.
Wellicht helpen de impressiebeelden om je wat ideeën te geven.

Goed om te weten:
Particuliere eigenaren van rijksmonumenten met een woonfunctie, kunnen jaarlijks van 1 maart tot en met 30 april een aanvraag indienen voor de instandhoudingssubsidie woonhuis-rijksmonumenten waarbij tot 38% van de verbouwkosten aan het casco vergoed kunnen worden. De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) behandelt de subsidieaanvraag. Er is een omgevingsvergunning afgegeven door Gemeente Waadhoeke voor de verbouwing. Deze vergunning is afgegeven op basis van de tekeningen van de architect. Deze tekeningen en vergunning zijn in te zien. Je kan met dit plan gelijk aan de slag!

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Dronryp:
Het leuke dorp Dronryp ligt zeer gunstig aan de A31, de verbindingsweg tussen Afsluitdijk/Harlingen en Leeuwarden. Vanuit hier ben je binnen een uur in Amsterdam. De historische steden Leeuwarden, Franeker en Harlingen liggen op nog geen 10 minuten afstand. Hier kun je naar hartenlust winkelen, een terrasje pikken, uit eten gaan of de schouwburg bezoeken. Het dorp zelf, waar ook een groot aantal forenzen wonen, heeft een kleinschalig winkelbestand waaronder een goede bakker, een prima supermarkt, een kapper en een snackbar. Ook is er wekelijks een marktje en heeft de visboer zijn vaste stekje. Naast scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten heeft het dorp een zeer actief sport- en verenigingsleven. Kortom: in Dronryp hoef je je niet te vervelen!

Adviseur Tycho Reimers
Tycho Reimers

Tycho Reimers Commercieel Directeur