Leeuwarden 2e Cambuurdwarsstraat 39

Omschrijving

vraagprijs

€ 129.500

Kenmerken

Overdracht
StatusBeschikbaar
Prijs€ 129.500 Kosten koper
Aanvaardingin overleg
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
KIJKERS ZIJN WELKOM TIJDENS HET OPEN HUIS OP MAANDAG 28 NOVEMBER VAN 14:30 TOT 16:00

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt?

De locatie in Oud-Oost is historisch, de basis is sfeervol en karakteristiek, de finishing touch bepaal je zelf. De fotopresentatie geeft wat dat betreft een goed beeld van de huidige situatie. Onder de lichtmasten van het Cambuurstadion staat deze authentieke hoekwoning uit 1900. Om de hoek aan het Cambuurplein heb je alle voorzieningen bij de hand en het historisch centrum is ook op loopafstand. De woning wordt gekenmerkt door hoge raampartijen en een fraaie lichtinval. De ruime tuin heeft net als de woning een dosis liefde nodig maar potentie is er genoeg!

Begane grond:
Entree met meterkast en garderobe. Woonkamer met open keuken en voorraadkast. Directe toegang tot bijkeuken. Hal naar aanbouw met eerste slaapkamer/werkkamer, badkamer en CV-ketel. In de badkamer is het toilet, een wastafel en een douchecabine.

Eerste verdieping:
Vaste trap naar overloop. Twee slaapkamers waarvan de master bedroom ruim te noemen is.

Bijzonderheden:
- kluswoning die in z'n geheel aangepakt dient te worden
- woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing
- woning wordt verkocht ''as is, where is''

Oud-Oost is een echte Leeuwarder stadswijk. Een volkswijk met een eigen uniek karakter en één van de wijken van de stad waar het meeste gebeurt! Een mooie volksbuurt vol met bedrijvigheid, met het Vliet als belangrijke verbindingszone. Oud-Oost is niet over één kam te scheren en kent meerdere kleinere buurtjes. Elk met een eigen dynamiek en eigen karakter. Het historisch centrum van Leeuwarden is bovendien op loopafstand en met de auto ben je binnen 5 minuten op de uitvalswegen naar o.a. de N31 (richting Harlingen, Heerenveen en Drachten).
Jan Ypeij

Jan Ypeij KRMT

Plan bezichtiging
voor: 2e Cambuurdwarsstraat 39

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy