Nieuwbouw Karakteristiek wonen aan de Hoofdstraat
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Karakteristiek wonen aan de Hoofdstraat

DE BOUW START ZOMER 2023In het centrum van Oldemarkt worden 3 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Met hun karakteristieke uitstraling passen deze woningen heel mooi in het sfeervolle dorpscentrum.Oldemarkt

Oldemarkt is een kleine dorpskern in de gemeente Steenwijkerland (provincie Overijssel) temidden van drie verschillende en unieke landschapstypen: zuidwaarts ligt het nationaal park Weerribben-Wieden, het grootste aaneengesloten moerasgebied van Noordwest-Europa. Westelijk ligt het prachtige coulisselandschap met mooie oude houtwallen en ten noorden van Oldemarkt wandelt of fiets je door het veenweidegebied van het grensriviertje de Linde.Stel je eens voor... een plek waar je je thuis voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Waar je herinneringen maakt en iets opbouwt. Een eigen plek met mensen om je heen. De Hoofdstraat in Oldemarkt is zo'n plek. De vriendelijke sfeer van de dorpskern vormt de basis van deze geweldige plek om te wonen.Klaar voor de toekomst

Het wonen in deze authentieke nieuwbouwwoning betekent wonen met optimaal comfort. Je investeert met deze woning in maximaal woonplezier voor nu én in de toekomst. En natuurlijk helemaal gasloos. Naast het feit dat de woningen zijn voorzien van vele gemakken en voldoen aan de nieuwste normen, zijn ook de materialen van hoogwaardige kwaliteit. Er is gekozen toepassing van duurzame materialen, een bouwwijze die goed is voor mens en milieu, voor nu en in de toekomst.De indeling:

Via de entree met toilet kom je in de ruime tuingerichte woonkamer met open keuken. Via de openslaande deuren bereik je de diepe tuin die op het oosten ligt.

Op de verdieping vind je drie slaapkamers met prima afmetingen en de badkamer met het tweede toilet, douchehoek en wastafel.

Met de vlizotrap bereik je de ruime bergzolder waar je lekker al je kerst- en kampeerspullen of nog meer kwijt kunt.Parkeergelegenheid is er achter de tuinen van de woningen op gezamenlijke grond. Wel zo gemakkelijk.Wil jij herinneringen maken op deze mooie plek in Oldemarkt? Neem dan snel contact met ons op.
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Hoekwoning

Aantal (vrije) woningen2 (vrij: 0)
Prijs€ 349.000 - € 365.000
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Hoekwoning 125 m2€ 349.000verkocht
Hoekwoning 132 m2€ 365.000verkocht

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Karakteristiek wonen aan de Hoofdstraat?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy