Nieuwbouw BAKEN - 11 luxe appartementen en 2 penthouses in Middelsee
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

BAKEN - 11 luxe appartementen en 2 penthouses in Middelsee

Centraal in Middelsee vind je Wetterstêd. Een stukje stad precies zoals je je een waterstad zou voorstellen. Imposante huizen aan een stadsgracht met kades, gezellige pleinen met kleinschalige horeca, en boomrijke singels. De ontwerpers van Wetterstêd lieten zich inspireren door diverse Friese steden. Zo proef je in deze nieuwe wijk verrassend veel karakteristieke elementen. De plek waar jij het anker uitgooit.

BAKEN dankt haar naam aan het prachtige appartementengebouw dat als landmark zichtbaar is aan het groene centrale plein in Wetterstêd. Net als het appartementengebouw zijn ook de herenhuizen ware blikvangers aan het stadspark aan de noordzijde van het plan.

BAKEN telt 11 luxe appartementen, 2 penthouses en 5 stoere herenhuizen. Vanuit jouw appartement of herenhuis geniet je van een wonderschoon uitzicht over groen, water en Wetterstêd.

13 LUXE APPARTEMENTEN
Het appartementengebouw in BAKEN staat prominent aan het grote, groene, centrale park in Wetterstêd. Vanuit jouw appartement kijk je uit over het park, de kade en het water. Het indrukwekkende gebouw heeft een licht en transparant karakter en trakteert alle bewoners op een fantastisch uitzicht. Te midden van de kleinschaligere bebouwing rondom is dit robuuste stenen bouwwerk een echte special.

De 13 appartementen zijn voorzien van veel glas en ruime overdekte buitenruimtes aan de zuid- en westkant. Daardoor geniet je van een optimaal uitzicht. BAKEN biedt je een verscheidenheid aan appartementen met verschillende woonoppervlaktes en indelingen. Kies je voor een royaal drie- of vier-kamerappartement, wordt het een luxe panorama-appartement met extra buitenruimte of val jij als een blok voor de magnifieke penthouses met royale dakterassen? Welk appartement het ook wordt, je beschikt standaard over je eigen overdekte privé-parkeerplaats en handige fietsenberging.

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de definitieve uitwerking van het plan.

Is je interesse gewekt, neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan je dan informeren over de start verkoop.
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
BAKEN - 11 luxe appartementen en 2 penthouses in Middelsee?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy