Nieuwbouw De Remise
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

De Remise

Meer weten over dit project? Bekijk ook eens de projectwebsite.

Projectwebsite bekijken
“Eigentijds wonen in een pand vol historie.”De spoorwegremise in het hart van Stiens wordt straks omgetoverd tot woonplek.

Houd jij van centraal wonen mét karakter? Wie weet woon jij dan binnenkort in één van de 8 appartementen of in één van de 20 stijlvolle woningen in dit historische pand. Met waardering voor de rijke historie van De Remise, zal dit pand - bestaande uit twee aan elkaar gebouwde bakstenen loodsen met zadeldaken - worden omgetoverd tot bruisende woonplek.20 woningen:

De Remise is een groot en hoog gebouw: niet voor niets gebouwd om locomotieven en wagons in te stallen. Van deze hoogte en ruimte wordt volop gebruik gemaakt tijdens de transformatie. Zo worden de leefruimtes verdeeld over drie woonlagen:

- Begane grond: woonkamer en keuken

- Eerste verdieping: slaapkamer, badkamer én een extra kamer (tweede slaapkamer of werkplek)

- Tweede verdieping: berging of een vrij in te delen ruimteDe woningen zijn perfect voor starters én kleine huishoudens die modern en comfortabel willen wonen, maar mét de charme van een karakteristiek pand.8 appartementen: gelijkvloers óf met extra etage.

Op de hoeken van het historische pand worden 8 stijlvolle 3-kamerappartementen gerealiseerd. 4 gelijkvloers én 4 met extra etage.De 4 appartementen op de begane grond worden gelijkvloers. Deze appartementen krijgen een woonkamer/keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en een apart toilet.4 appartementen met etage:

De 4 appartementen op de eerste verdieping krijgen een extra etage voor extra woonruimte. Zo ziet de indeling eruit:

- Begane grond: een grote keuken, twee slaapkamers en een badkamer

- Eerste verdieping: woonkamer en videBen je benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je in en we informeren je als de verkoop start.
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
De Remise?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy