Rypsterdyk Menaam, bouwkavel

Rypsterdyk Menaam, bouwkavel

De kavel
Aan de rand van het dorp Menaam, met vrij uitzicht over de landerijen én een perfecte zonligging, ligt deze riante bouwkavel van maar liefst 780 m², ideaal om een vrijstaande woning te realiseren. Een unieke kans om uw eigen woonwensen te verwezenlijken!

Mooi gelegen Menaam
Wonen aan de Rypsterdyk in Menaam betekent kiezen voor de sfeer van een dorp met veel stadse voorzieningen binnen handbereik. Maar ook prachtig wonen, omringd door ruimte en groen, wei en water. En dat alles met de stad op maar een paar minuten rijden. Dat is Menaam ten voeten uit.
Het dorp biedt u zowel rust als levendigheid. Rust door de gemoedelijke dorpssfeer die zo kenmerkend is voor het Friese platteland. Levendigheid door de vele faciliteiten die er zijn waaronder diverse winkels en een breed scala aan (sport)verenigingen zoals tennis, voetbal, kaatsen, volleybal en gymnastiek. Daarnaast beschikt het dorp over diverse soorten horeca en een bibliotheek.

Wilt u wat verder weg?
En wie er echt even uit wil, is zo in de nabij gelegen steden Leeuwarden, Franeker of Harlingen. U kunt er winkelen, uitgaan, theater bezoeken of lekker slenteren langs de grachten van de knusse binnensteden. En wat dacht u van een fietstocht langs het water of wandelen in de mooie, weidse omgeving? Via de A31 bent u trouwens in een mum van tijd via de Afsluitdijk in het westen van het land. De bereikbaarheid is ideaal. In Menaldum kunt u dus alle kanten op!

Interesse?
Wanneer u interesse in deze bouwkavel heeft, is het mogelijk om via ons kantoor de uitgebreide informatie op te vragen. Vervolgens kunt u een vrijblijvende optie op de kavel krijgen en heeft u rustig de tijd om uit te zoeken of u op deze locatie uw droomwoning wilt realiseren.

Uw makelaar: Anne-Esther Alstein

Foto's van Rypsterdyk Menaam, bouwkavel

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Rypsterdyk Menaam, bouwkavel

Bouwkavel

Aantal (vrije) woningen1 (vrij: 1)
Woonoppervlakte1 m² / 999 m²
Perceeloppervlakte780 m²
Inhoud1 m³ / 999 m³
Prijs€ 119.535
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Rypsterdyk 1 780 m2€ 119.535Beschikbaar

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl.