Makelaardij Friesland is dé makelaar in Sneek en omstreken. 

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Sneek. Dan is Makelaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Sneek. Wij hebben meerdere woningen in Sneek verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze makelaars in Sneek zijn goed opgeleid, lid van NVM en Qualis, zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

Ben je op zoek naar hét perfecte huis?

Sneek heeft circa 34.000 inwoners. Wij als Makelaardij Friesland weten wat Sneek te bieden heeft in o.a: winkels, Theater Sneek, restaurants en treinstation Sneek.

Kom binnen in ons kantoor aan het gezellige Martiniplein 15a in het mooie ‘Snits’! In ons pand in Sneek staat een team vol enthousiasme voor je klaar. Ben je op zoek naar je droomhuis? Of wil je je huis verkopen? Bij Makelaardij Friesland in Sneek zit je goed: we helpen je graag om je wensen te laten uitkomen.

Onze makelaars van Makelaardij Friesland hebben meerdere woningen verkocht in de wijken van Sneek. Deze wijken zijn: Binnenstad Sneek, Bomenbuurt, De Domp, De Loten, Duinterpen, Harinxmaland, Hemdijk, Het Eiland, De Hemmen, Houkesloot, It Ges, Lemmersweg Oost, Lemmersweg West, Leeuwarderweg, Noorderhoek, Oudvaart, Pasveer, Poort van Sneek, Sperkhem, Stadsfenne, Stationsbuurt, Tinga, Tuindorp en Zwetteplan.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy