Makelaardij Friesland is dé makelaar in Sneek en omstreken.

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Sneek? Dan is Makelaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Sneek. Wij hebben meerdere woningen in Sneek verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze makelaars in Sneek zijn goed opgeleid, lid van NVM en Qualis, zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

Thuis in Friesland

Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij Makelaardij Friesland in Sneek zit je goed.

Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingstrategie. Zo zorgen wij als grootste makelaarskantoor van Friesland ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt en voor de best mogelijke prijs verkocht wordt. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze verkoopmakelaars is snel gemaakt.

Door ons grote netwerk zijn wij bekend in heel Friesland en hebben een ruim aantal woningzoekers in ons zoekerssysteem. Aan de hand van ons woonwensenformulier weten wij precies wat ze zoeken. Misschien zijn ze wel op precies zoek naar jouw woning in Sneek. Eerlijk, recht door zee en betrouwbaar. Dat is Makelaardij Friesland in een notendop. Wij zijn pas tevreden wanneer we het traject afsluiten met een lach op jouw gezicht.

Aankoopbegeleiding met Makelaardij Friesland voor starters op de woningmarkt

Het kopen van een eerste huis is extra spannend en bijzonder, maar er komt ook veel bij kijken. Zorg dat jij je kansen als koper vergroot en ga met één van onze aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland uit Sneek op pad. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek komt allemaal bij deze periode kijken. Geen zorgen, wij helpen je graag! Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van starters. De aankoopadviseur en aankoopmakelaars Makelaardij Friesland begeleiden het gehele aankoopproces en bieden volledige ontzorging. Zo kun jij je volop focussen op het nieuwe thuis.

Tycho Reimers - één van de makelaars werkzaam in Workum
Tycho Reimers - één van de makelaars werkzaam in Workum

Makelaardij Friesland in Sneek

Ben je op zoek naar hét perfecte huis? Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij Makelaardij Friesland in Sneek zit je goed: hier vind je een team van maar liefst veertien man sterk, van jong tot oud, van jarenlange ervaring tot frisse blikken; we ontvangen je graag op ons kantoor om je van dienst te zijn! 

Wij als Makelaardij Friesland weten wat Sneek te bieden heeft.

Onze makelaars van Makelaardij Friesland hebben meerdere woningen verkocht in de wijken van Sneek. Deze wijken zijn: Binnenstad Sneek, Bomenbuurt, De Domp, De Loten, Duinterpen, Harinxmaland, Hemdijk, Het Eiland, De Hemmen, Houkesloot, It Ges, Lemmersweg Oost, Lemmersweg West, Leeuwarderweg, Noorderhoek, Oudvaart, Pasveer, Poort van Sneek, Sperkhem, Stadsfenne, Stationsbuurt, Tinga, Tuindorp en Zwetteplan.

Het nieuwste aanbod in jouw mailbox

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod op de markt?
Onze aankoopmakelaars informeren jou geheel vrijblijvend over het actuele aanbod welke past bij jouw specifieke woonwensen.

Laat je woonwensen weten

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy