Makelaardij Friesland is dé makelaar in Leeuwarden en omstreken.

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Leeuwarden? Dan is Makelaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Leeuwarden. Wij hebben meerdere woningen in Leeuwarden verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze makelaars in Leeuwarden zijn goed opgeleid, lid van NVM en Qualis, zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

Ben je op zoek naar hét perfecte huis?

Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij Makelaardij Friesland in Leeuwarden zit je goed: hier vind je een team van maar liefst veertien man sterk, van jong tot oud, van jarenlange ervaring tot frisse blikken; we ontvangen je graag op ons kantoor om je van dienst te zijn!

Wij als Makelaardij Friesland weten wat Leeuwarden te bieden heeft in o.a: winkelcentra, Theater De Harmonie, zwembaden en ziekenhuis Medical Centre Leeuwarden. Leeuwarden was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa.

Onze makelaars van Makelaardij Friesland hebben meerdere woningen verkocht in de wijken van Leeuwarden. Deze wijken zijn: Binnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark en omgeving, Vrijheidswijk, Lekkum en omgeving, Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, ’t Vliet, Oranjewijk en Tulpenburg, Heechterp, Schieringen en De Centrale, Camminghaburen en Kronenbergerpark, Grote Wielen en Kleine Wielen, Bedrijventerrein-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens, Teerns en omgeving, Wirdum en Swichum, Wytgaard en omgeving, Goutum, De Zuidlanden, Bedrijventerrein West, Vossepark en Helicon, Vogelwijk en Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde en Buitengebied Noordwest.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy