Friesland Fietsland - jouw verkooptocht

Onze provincie lijkt wellicht klein, maar bij Makelaardij Friesland weten wij als geen ander dat er een wereld van verschil zit tussen Wâldpiken, Bilkerts of Stedsjers. Hier in het hoge noorden koesteren we ook onze befaamde elf steden ingebed in een prachtig landschap. En omdat de natuur 's werelds grootste schaatsevenement, niet meer lijkt te gebeuren, doen we hier de 'elfsteden' op de fiets. Elk jaar verzamelen op Pinkstermaandag ruim vijftienduizend fietsers zich in Bolsward bij de start van de Fietselfstedentocht. Al meer dan een eeuw is dit een traditie in Friesland. Alle medewerkers van Makelaardij Friesland wensen de deelnemers dan ook heel veel succes deze editie van ’24. 

En over de Elfsteden én fietsen weten wij alles van bij Makelaardij Friesland. We hebben een groot aanbod aan droomwoningen in deze steden en wij gaan zeker niet over één nacht ijs! We hebben een groot team met deskundige en goed opgeleide makelaars die jou een objectief en eerlijk waarde- en verkoopadvies geeft. Die thuis is in Friesland, die beschikt over een groot landelijk netwerk en weet waarover hij praat. Die heldere afspraken met je maakt en zijn uiterste best doet om jouw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers en pas tevreden is als jouw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. 

Je huis te koop? Oftewel: ‘It giet oan!’

Je hoeft niet te wachten op bevroren wateren of de fiets uit de stalling te halen voor deze ultieme verkooptocht. Spring bij ons op de fiets en beleef onze unieke service in het verkooptraject. Start op elk gewenst moment en bel met één van onze 4 kantoren in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten voor een vrijblijvende verkoopadvies van jouw woning. Door ons grote netwerk zijn wij bekend in heel Friesland. Eerlijk, recht door fietsend en betrouwbaar. Dat is Makelaardij Friesland in een notendop. Wij zijn pas tevreden wanneer we het traject afsluiten met een lach op jouw gezicht.

Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingstrategie. Zo zorgen wij als grootste makelaarskantoor van Friesland ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt en voor de best mogelijke prijs verkocht wordt. En is je huis verkocht en ben je op zoek naar een andere droomwoning? Ook daarin wordt je uitstekend geadviseerd door ons team van aankoopmakelaars. Laat je mee voeren door de prachtige Friese landschappen, langs historische steden en pittoreske dorpjes. Bekijk huizen langs de prachtige Friese meren, het bosrijke Gaasterland, de kliffen langs de IJsselmeerkust en de vogelrijke Greidhoek. Wie droomt er niet van om langs de Elfstedenroute te gaan wonen!? 

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy