Wij stellen ons graag aan u voor

Al sinds de jaren ’80 zijn wij dé makelaar in Friesland. Destijds begonnen we als onderdeel van de Friesland Bank. Ruim veertig jaar na dato beschikken we over een uitstekende marktkennis en een groot netwerk in Friesland. Wij zijn geworteld in heel Friesland want we hebben kantoren in Drachten, Heerenveen Leeuwarden & Sneek. Onze provincie lijkt wellicht klein, maar wij weten als geen ander dat er een wereld van verschil zit tussen Wâldpiken, Bilkerts of Stedsjers. Wij zijn thuis in iedere regio van de provincie Friesland en weten waar jouw nieuwe droomwoning staat. Ook dragen we sinds 2014 met trots het Qualis-label. Het bewijs dat we specialist zijn in het verkopen van woningen in het hogere segment.

Met een team van maar liefst elf makelaars is er altijd iemand die bij u past. Graag stellen enkele van onze ervaren makelaars zichzelf voor. Zij zullen meer inzicht geven in hun expertise en passie voor de makelaardij. Maak kennis met onze makelaars en hoe zij u kunnen begeleiden bij de verkoop van uw woning. 

Jorrit Joustra

“Werken in de makelaardij is geen moment saai”

Inmiddels werk ik alweer drie jaar bij Makelaardij Friesland. Ik ben mijn carrière ooit begonnen als verpleegkundige en heb twee jaar in de zorg gewerkt. Daarna ben ik eerst als stagiaire aan de slag gegaan bij Makelaardij Friesland. Dat lijken twee heel verschillende werelden, maar eigenlijk valt dat best mee. In beide beroepen werk ik nauw samen met mensen en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen door ze de zorg uit handen te nemen. Net als in de zorg heeft iedere klant z’n eigen wensen en benadering. Aan mij de uitdaging om daar zo goed mogelijk op in te spelen. En net als in de zorg is het ook in de woningmarkt nooit saai. De markt blijft zich continu ontwikkelen en ook daar moet je als makelaar rekening mee houden. Wanneer een aankoop of verkoop goed is verlopen en alle partijen met een brede lach hun handtekening onder het koopcontract zetten, ben ik een tevreden man. 

“Net als in de zorg krijg ik regelmatig bedankjes van mensen. Wanneer klanten me na afloop glunderend vertellen dat ik een ‘fijne vent’ ben om mee samen te werken, dan is mijn missie geslaagd.”

Anneke Hofstee

“Ik weet als geen ander hoe belangrijk een luisterend oor is”

Het voelt als een eer om als makelaar getuige te mogen zijn van een grote stap in jouw leven: het kopen of verkopen van je woning. Ik houd ervan om mee te denken en jouw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een mooie verkoop of aankoop. De vele verschillende mensen en woningen die ik dagelijks tegenkom, geven mij inspiratie en energie. Hiervoor heb ik vijf jaar bij woningcorporatie WoonFriesland gewerkt op de afdeling incasso. Daar hielp ik huurders met betalingsproblemen. Daardoor weet ik als geen ander hoe belangrijk een luisterend oor is. En ik besef hoe bijzonder het is wanneer je je droomwoning koopt. Blije mensen die de volgende stap kunnen maken in hun wooncarrière vind ik het mooiste dat er is.

“Onlangs kreeg ik de volgende reactie van klanten. ‘Heel erg bedankt voor jouw gewel - dige hulp, Anneke. Wij hebben je als zeer professioneel en warm ervaren. Bij iedere zet was jij ons net een stap voor. Succes met je loopbaan in de makelaardij, je bent hier ontzettend geschikt voor!’ Een mooier compliment kan ik me niet wensen!”

Jan Ypeij

“Wie kan nou zeggen dat hij veertig jaar makelaar is?!”

Sinds 1983 werk ik in de makelaardijwereld. Ik heb heel wat vlieguren gemaakt bij meerdere grote en middelgrote kantoren. Van aankoop en verkoop tot het uitponden van huurwoningen voor woningcorporaties: mijn takenpakket is in de loop der jaren enorm gegroeid. Op 1 september 2022 vierde ik dat ik maar liefst veertig jaar in de makelaardij actief ben. Wie kan dat nog meer zeggen?! Mijn hart ligt vooral bij de verkoop van woningen in en rondom Leeuwarden. Regelmatig kom ik klanten tegen voor wie ik de woning mocht kopen of verkopen. Ik kan geen beter bedankje krijgen dan wanneer ze me lachend toezwaaien op de fiets. De humor en vrolijkheid op de werkvloer vormen mijn dagelijkse ingrediënten voor een fijne werkdag!

“Laatst kreeg ik van een klant een prachtige doos met Kampioen sigaren. Ik hou van een sigaartje op zijn tijd, maar dit was werkelijk buitengewoon. Daar krijg ik energie van. En natuurlijk mijn machtig mooie collega’s, met wie ik iedere dag samenwerk.”

Onze persoonlijke missie 

Bij ons geen gelikte praatjes, suikerzoete beloftes of strakke deadlines. Wij maken met oprechte aandacht en op jouw tempo het verschil tijdens één van de belangrijkste momenten in jouw leven: het kopen of verkopen van jouw woning. Eerlijk, recht door zee, transparant en betrouwbaar. Dat is Makelaardij Friesland in een notendop. Wij zijn pas tevreden wanneer we het traject afsluiten met een lach op jouw gezicht.

Jouw huis via ons verkopen?

Wij van Makelaardij Friesland vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Doordat we het grootste netwerk van potentiële kopers hebben door bundeling van 4 kantoren in Sneek, Leeuwarden, Heerenveen en Drachten zijn we thuis in de markt, thuis bij de klant én thuis in Friesland. Onze kracht zit hem in het brede palet van dienstverlening die we aanbieden en de diepte die we ingaan tijdens persoonlijk contact met jou. We zijn specialist in woningmakelaardij in verkoop en aankoop, verhuur, nieuwbouw, taxaties en bedrijfsmakelaardij. Daarnaast zijn wij als Qualis makelaar de partner in het noorden voor bijzondere objecten in het hogere segment. Neem contact op met één van onze medewerkers van onze 4 kantoren. Tot snel!

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy