‘’Nu is het moment om je woning te verkopen!’’

Tabe opent de deur van de prachtige jaren '30 woning aan de Frans van Mierisstraat in Leeuwarden. Hier heeft hij samen met Liesanne en hun twee kinderen heel wat jaren heerlijk gewoond. ‘Eigenlijk was het niet de bedoeling om hier weg te gaan, maar toen kwam onze droomwoning op ons pad’.

Nu is het moment om je woning te verkopen!
De verkopers Liesanne & Tabe aan de Frans van Mierisstraat 48 te Leeuwarden

Kopen en verkopen

‘’Op een dag fietste ik langs de woning die in een schitterend deel van onze geliefde wijk staat en toen zag ik dat de woning te koop stond ‘’, vertelt Liesanne. Ze hebben meteen actie ondernomen en contact opgenomen met Peter Meijer, één van de verkoopmakelaars van Makelaardij Friesland. ‘’We wisten niet wat onze woning waard was en we wisten niet zo goed wat de markt ging doen’’. Peter kwam diezelfde middag nog langs. ‘’We hadden met Peter wel echt gelijk een klik, het voelde goed en hij was eerlijk’’ geeft Liesanne aan. Na de eerste bezichtiging bij hun droomwoning doen ze een bod en deze wordt geaccepteerd en dat betekent dat ze hun eigen huis ook zullen moeten verkopen.

De Frans van Mierisstraat 48 in Leeuwarden is een prachtige jaren '30 woning met veel karakteristieke details. De woning is gelegen in de wijk Huizum, een rustige en kindvriendelijke wijk met veel groen en een centrale ligging. ‘’Het is een charmante wijk met een bloemist en een bakker om de hoek. Op 200 meter afstand hebben we ook het Julianapark en een speeltuinvereniging’’ vertelt Tabe.

Het moment van verkopen

‘’Nu is het moment om een woning te verkopen’’ geeft Peter aan. Wanneer het voorjaar weer begint gaan veel mensen hun woning in de verkoop zetten. Het aanbod op Funda is dan ook groter. Woningen die nu online komen vallen veel meer op, omdat er in deze periode van het jaar minder woningen te koop worden gezet. Vooral nu de woningmarkt snel veranderd is het belangrijk om snel te anticiperen.

“Het contact met Peter en Makelaardij Friesland verloopt soepel en vlot. Wanneer we vragen hebben reageert Peter snel en hij zoekt alles zorgvuldig voor ons uit’’, aldus Tabe.

Nu is het moment om je woning te verkopen - Frans van Mierisstraat 48
Frans van Mierisstraat 48
Frans van Mierisstraat 48 - verkoop woning

Een nieuw thuis

Liesanne en Tabe gaan samen met hun kinderen aan het begin van de zomer verhuizen naar hun droomwoning. De Frans van Mierisstraat 48 staat nu op Funda.

Wil jij deze leuke jaren ’30 woning in Leeuwarden bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen. Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraak en gaan meekijken. Maar trekken je ook weer op aarde door objectief te kijken of jouw woonwensen bij deze woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Heb je kriebels in je buik bij deze woning?

Neem dan contact op voor een bezichtiging of een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy