Nieuwbouw Vrije kavels in De Klamp fase 2
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Vrije kavels in De Klamp fase 2

Alle foto's
Vanuit je tuin zó het water induiken, wie wil dat nou niet?

De Klamp
De Klamp is, na Techum, Goutum Sûd/Jabikswoude en Wiarda, het vierde buurtschap in De Zuidlanden. Dit nieuwe buurtschap ligt in een landelijke omgeving onder de rook van Leeuwarden nabij Goutum en langs de Wurdumerfeart. Je kunt met een bescheiden boot (doorvaarthoogte 1,50 m.) vanuit hier naar de Friese meren varen of naar de gezellige binnenstad van Leeuwarden. Dit centrum, met haar vele voorzieningen, ligt op circa 15 fietsminuten van De Klamp. Maar ook de belangrijkste ontsluitingswegen bevinden zich, via de Haak om Leeuwarden, in de directe omgeving.
Eigenlijk is De Klamp dus ideaal gelegen!

Tweede fase
De Klamp wordt in twee fases gebouwd. Deze nieuw uit te geven kavels bevinden zich in deze tweede fase, gelegen aan de oostzijde van de Wergeasterdyk. Naast diverse woningtypen, van vrijstaand tot tweekappers en rijenwoningen, staat er in De Klamp ook een basisschool (in de eerste fase).

Heerlijk aan het water
De kavels, met een grondoppervlak variërend van circa 384 m² tot circa 646 m² liggen allemaal prachtig aan de zuid-oostzijde van de Klamp, direct aan het open vaarwater van de Wurdumerfeart.


Uw adviseur: Aafien Wieringa
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Vrije kavels in De Klamp fase 2?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy