Nieuwbouw Vrije kavels en ligplaatsen in Grut Palma
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Vrije kavels en ligplaatsen in Grut Palma

Alle foto's
Grut Palma - Uw droomhuis aan het water bouwen op één van de vrije kavels...
Er zijn nog slechts een paar beschikbaar!

Aan de zuidzijde van Wergea verrijst een nieuwe woonwijk: Grut Palma. De prachtige ligging aan de Staande Mastroute, tussen Leeuwarden en Grou, maakt deze wijk extra bijzonder. Hier komt de schoonheid van het Friese landschap en wonen samen. De kavels liggen verspreid in het gebied en zijn ruim van opzet. Een aantal kavels liggen aan de Staande Mastroute. Het grondoppervlak varieert van ca. 706 m² tot ruim 946 m². Bijzondere kavels op een prachtplek, waarop ook u wellicht het huis van uw dromen kunt realiseren!

Kent u Wergea al? Het eigentijdse dorp ligt dichtbij Leeuwarden en op korte afstand van Drachten. Wergea kent een actief en veelzijdig cultureel en verenigingsleven. Er zijn vele verenigingen en stichtingen op sport- en cultureel gebied actief. Voor de dagelijkse inkopen kunt u prima in Wergea terecht. Zo is er een slager, een bakker en een supermarkt. In 2014 is de Brede basisschool "De Twamester" geopend, voorzien van kinderopvang en peuterspeelzaal.

Door de aanleg van de Staande Mastroute en met het Nationaal park De Alde Feanen om de hoek, zijn er tal van mogelijkheden voor watersport en recreatie. Wergea is goed bereikbaar via de weg en het water. Door de ontsluiting op de Leeuwarderweg zijn Leeuwarden en Drachten op korte reisafstand. Ook liggen er diverse fietspaden en is er een goede busverbinding.

Voor bewoners in Grut Palma bieden wij daarnaast nog ligplaatsen aan € 10.000,- exclusief BTW (€ 12.100,- inclusief BTW). Voor de kavels 20 tot en met 24 geldt dat een ligplaats bij de koopsom is inbegrepen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, we verstrekken u graag meer informatie. Binnen lopen mag natuurlijk ook. U bent van harte welkom bij ons op kantoor!
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Bouwkavels

Aantal (vrije) woningen25 (vrij: 1)
Woonoppervlakte1 m² / 999 m²
Perceeloppervlakte706 m² / 1129 m²
Prijs€ 136.125 - € 181.500
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 9 756 m2€ 148.100Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 21 1.100 m2€ 185.200Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 23 750 m2€ 160.500Verkocht onder voorbehoud

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Vrije kavels en ligplaatsen in Grut Palma?