Nieuwbouw Vrije kavel in Jabikswoude
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Vrije kavel in Jabikswoude

Alle foto's
Wonen zoals je altijd al hebt gewild: de laatste kavel in Goutum Sùd (Jabikswoude)!

Goutum Sùd (Jabikswoude) is één van de leuke buurtschappen in De Zuidlanden, direct gelegen onder het dorp Goutum. De stad Leeuwarden en de belangrijkste ontsluitingswegen bevinden zich in de directe nabijheid. Je vindt hier een brede school, speelfaciliteiten, een buurttuin, een biologische snackbar en binnenkort ook supermarkten en een treinstation.

Het merendeel van de woningen wordt projectmatig ontwikkeld, maar er is in Jabikswoude ook ruimte voor een aantal vrij uit te geven kavels. Het beeld van Jabikswoude wordt gedomineerd door de als laan vormgegeven dorpsstraat, grasbermen met bomen en zelfs karakteristieke overtuinen. Hierbij loopt het groen van de openbare ruimte over in het groen van de voortuinen. De lage verkeersintensiteiten en de parkeervoorziening binnen de bouwblokken zorgen voor vriendelijke Friese dorpsstraten.

Aan de noordkant van Goutum Sùd bieden wij namens de gemeente Leeuwarden deze laatste vrije kavel 15 aan, circa 585 m² groot. De koopsom is € 110.000,- v.o.n. exclusief BTW.

Wilt u meer informatie over bouwvoorschriften en verkoopvoorwaarden? Neem dan gerust contact op met Makelaardij Friesland. Wij zijn dagelijks geopend van 9.00 - 17.30 uur. Of bezoek ons op zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur in het informatiecentrum in de Eco-Iglo, Molkenkelder 60 te Techum (afslag Goutum-Sùd).

Uw nieuwbouwspecialist: Anne-Esther Alstein
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Vrije kavel

Aantal (vrije) woningen1 (vrij: 1)
Perceeloppervlakte585 m²
Prijs€ 114.000
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 15 585 m2€ 114.000Onder optie

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Vrije kavel in Jabikswoude?