Nieuwbouw Twee geschakelde bungalows aan de Midstrjitte
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Twee geschakelde bungalows aan de Midstrjitte

Levensloopbestendig wonen op een prachtige locatie in Woudsend!Op dit moment wordt er volop gebouwd aan de Midstrjitte in Woudsend. Hier verrijzen twee prachtige levensloopbestendige bungalows. Heeft u mogelijk interesse in één van deze woningen? Dan vragen we u nog even geduld te hebben. Na de zomer hopen we u hier meer over te kunnen vertellen. Prijzen en verdere verkoopinformatie zijn momenteel nog niet beschikbaar. Wel kunt u alvast uw interesse kenbaar maken. We zullen u dan op de hoogte houden van het project.De locatie aan de Midstrjitte waar de twee woningen zullen worden gebouwd is met uitzicht op de jachthaven en grenzend aan het historische centrum absoluut een unieke woonplek. Er is voldoende parkeerplek in de omgeving.

De bungalows beschikken over een riante living, 2 grote slaapkamers badkamer, separaat toilet, inpandige berging en een aparte tuinberging.Woudsend

Woudsend is een geliefd watersportdorp midden in het Friese merengebied precies tussen het Heegermeer/De Fluessen en het Slotermeer. Er zijn prachtige vaarroutes naar alle richtingen, stadjes en dorpen, waaronder Sloten, Heeg, Lemmer, Sneek, Stavoren en naar het IJsselmeer. Woudsend is een geliefd dorp om in te wonen en te recreëren. Er zijn diverse jachthavens, restaurants, voldoende winkels, supermarkt en sportactiviteiten. Daarnaast zijn er prachtige wandel-, en fietsroutes langs het Slotermeer, Heegermeer en richting Gaasterland met haar glooiende landschappen, bossen en strandjes aan het IJsselmeer. Woudsend is goed bereikbaar vanaf de A6.
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Twee geschakelde bungalows aan de Midstrjitte?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy