Nieuwbouw Thomashof Eilân
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Thomashof Eilân

Alle foto's
BINNENKORT IN VERKOOP!

12 fantastische appartementen op een eiland
Een eiland midden in de stad; het klinkt wellicht gek, maar niets is minder waar. In Workum leven we met water. Dwars door de stad lopen diverse vaarten, singels en grachten. Daardoor ontstaan er idyllische plekjes, waar u midden in de stad woont aan het water. Eén van die unieke plekjes is in de woonwijk Thomashof. Hier realiseert Friso Bouwgroep 12 ruime appartementen aan het water met een aanlegsteiger. Het volmaakte slotstuk van deze waterrijke woonwijk.

De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 111 m² groot met een royaal terras of balkon met veel privacy, twee slaapkamers, een grote badkamer en een inpandige berging. Daarnaast beschikken de appartementen over een parkeerplaats, een buitenberging en een eigen aanlegsteiger.

Wonen in 'Thomashof Eilân' draait niet alleen om comfortabel wonen in een modern ontworpen appartement, er wordt ook naar de toekomst gekeken. Daarom worden de appartementen voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid. Uw appartement is all-electric, waarbij u een deel van de energie zelf opwekt middels de zonnepanelen op het dak. Met een warmtepomp kunt u de temperatuur in huis helemaal naar wens regelen. Bijkomend voordeel is dat u de warmtepomp niet alleen in de winter gebruikt om uw appartement te verwarmen, maar ook in de zomer om uw woning te koelen. Dat is groen wonen in optima forma!

Ziet u zichzelf hier al wonen? Laat dan uw gegevens achter op de projectwebsite thomashofeilan.nl. Wij zullen u dan informeren als de verkoop start. De verkoopprijzen worden bij de start verkoop bekend gemaakt.
Lees meer Toon minder

Woningtypes

appartement

Aantal (vrije) woningen12 (vrij: 0)
Woonoppervlakte111 m²

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Thomashof Eilân?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy