Poort van Sneek - Villa Nova I

Poort van Sneek - Villa Nova I

Wilt u wonen in hartje Sneek en vanuit uw appartement genieten van de langsvarende boten op de Geeuw?
Dan is wonen in de Poort van Sneek echt iets voor u! Vanuit hier bent u niet alleen snel in de stad, u bent ook snel de stad uit. Ideaal gelegen dus!

Op loopafstand van de gezellige binnenstad van Sneek worden twee fraaie appartementengebouwen aan de Geeuw gerealiseerd: Villa Nova II en Villa Nova I. Elk gebouw beschikt over 14 appartementen over 4 woonlagen en 2 royale penthouses. Alle appartementen hebben een terras of balkon met zicht op het water, waarbij ook rekening is gehouden met de stand van de zon. De woonoppervlakte van de appartementen varieert van circa 87 m² tot 118 m². Op de bovenste verdieping zijn de penthouses gesitueerd. Deze penthouses hebben een woonoppervlakte van maar liefst 172 m² en 174 m²!

Er is veel mogelijk wat betreft de indeling van uw woning. De appartementen hebben een basisindeling, die naar eigen wens kunnen worden aangepast. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers en wilt u bijvoorbeeld een inloopkast of een tweede badkamer? Dat kan!

Heeft u belangstelling voor zo'n fijn appartement in de Poort van Sneek?

De verkoop van Villa Nova I start op 10 december a.s..
Schrijf u in op de website poortvansneek.nl en volg de stappen van de inschrijfprocedure. De inschrijving sluit op 17 december 11.00 uur.

Foto's van Poort van Sneek - Villa Nova I

Afbeelding vergroten

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl of via de onderstaande keuzes.

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans