Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Vrijstaand wonen op loopafstand van het centrum. Kopen is bouwen!

Prachtig royale vrijstaande jaren'30-woningen met ruime garage en 5 grote slaapkamers mogelijk!
Totale gebruiksoppervlakte van circa 200 m².

Bent u op zoek naar een sfeervol vrijstaand huis op loopafstand van het centrum, maar wilt u niet het onderhoud van een woning uit de dertiger jaren? Dan hebben wij het perfecte huis voor u! De woning is standaard uitgevoerd met een extra lange garage, een praktische bijkeuken, openslaande tuindeuren en een dakkapel en dakvensters op zolder!

Goede locatie
Aan de Mr. P.J. Troelstraweg, één van de meest prestigieuze invalswegen van Leeuwarden, ontwikkelt en bouwt Bouwbedrijf De Vries binnenkort deze twee fraaie vrijstaande herenhuizen in jaren '30-stijl met garage. De woningen zijn gelegen op ca. 316 – 236 m² eigen grond met een achtertuin die op het gunstige westen is gelegen.

Erop uit
Vanuit deze gunstig gelegen locatie bent u niet alleen snel in het centrum (slechts 8 fietsminuten), maar ook snel de stad uit. In de nabije omgeving bevinden zich mooie wandelroutes richting het Leeuwarder Bos en kan je heerlijk fietsen langs de Ee. Er is overigens ook een prima busverbinding naar de binnenstad. De uitvalswegen richting Harlingen, Heerenveen en Drachten liggen eveneens in de directe omgeving.

Indeling:
Begane grond:
- zijentree/hal met garderobe, meterkast, toiletruimte;
- royale U-vormige living met halfopen keuken, totaal circa 60 m², heerlijk licht door de vele raampartijen in zijgevels, erker en de grote openslaande tuindeuren.
- De keuken biedt toegang tot de praktische bijkeuken (met wasmachine-aansluiting) met achterdeur naar de tuin en een interne doorgang naar de ruime garage.
- De garage kan optioneel geïsoleerd worden, wat mogelijkheden biedt voor een extra werkkamer, speelkamer of slaapkamer. U kunt hier dus heerlijk (blijven) wonen!

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime overloop, 3 grote slaapkamers, een royale badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping.

De tweede verdieping is, uitgevoerd met een dakkapel en twee dakvensters, heerlijk licht en biedt ruime mogelijkheid voor twee extra slaapkamers.

Dit is wat voor ons!
Neem gerust contact op met een van onze nieuwbouwspecialisten voor meer informatie. Vraag naar Aafien Wieringa, Anne-Esther Alstein of Jolanda Alves.

Foto's van Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Vrijstaande woningen

Aantal (vrije) woningen2 (vrij: 2)
Woonoppervlakte172 m²
Perceeloppervlakte316 m² / 326 m²
Inhoud700 m³
Prijs€ 389.000 - € 395.000
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Mr. P.J. Troelstraweg 145a* 172 m2€ 395.000Onder optie
Mr. P.J. Troelstraweg 145b* 172 m2€ 389.000Beschikbaar

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl.