Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Bent u op zoek naar een sfeervol vrijstaand huis op loopafstand van het centrum, maar wilt u niet het onderhoud van een woning uit de dertiger jaren? Dan hebben wij het perfecte huis voor u!

Goede locatie
Aan de Mr. P.J. Troelstraweg, één van de meest prestigieuze invalswegen van Leeuwarden, ontwikkelt en bouwt Bouwbedrijf De Vries binnenkort deze twee fraaie vrijstaande woningen in jaren '30-stijl met garage.
De woningen zijn gelegen op circa 316 en 326 m² eigen grond. De achtertuin is gunstig gesitueerd op het westen.

Erop uit
Vanuit deze gunstig gelegen locatie bent u niet alleen snel in het centrum, maar ook snel de stad uit. In de nabije omgeving bevinden zich mooie wandelroutes richting het Leeuwarder Bos en kan je heerlijk fietsen langs de Ee. Er is overigens ook een prima busverbinding naar de binnenstad. De uitvalswegen richting Harlingen, Heerenveen en Drachten liggen eveneens in de directe omgeving.

Indeling
Begane grond:
zijentree/hal met garderobe, meterkast, toilet, royale U-vormige woonkamer met halfopen keuken van circa 60 m² en door de vele raampartijen in de zijgevels, erker en de grote openslaande tuindeuren komt er veel licht binnen. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken met wasmachine aansluiting, een tuindeur naar de achtertuin en toegangsdeur naar de ruime garage. De garage geeft tevens mogelijkheden voor een extra werkkamer of speelkamer.

Op de 1e verdieping bevindt zich een ruime overloop die toegang biedt tot de 3 grote slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de zolder.

De 2e verdieping heeft 2 dakramen en een dakkapel. Deze ruimte is eventueel eenvoudig op te delen naar (slaap)kamers.

Dit is wat voor mij!
Grijp uw kans om comfortabel en nieuw te wonen in een jaren '30 omgeving. De bouw van deze woningen zal plaatsvinden zodra beide woningen zijn verkocht. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Foto's van Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Mr. P.J. Troelstraweg, Leeuwarden

Vrijstaande woningen

Aantal (vrije) woningen (vrij: )
Prijs€ 399.500 - € 412.500
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Mr. P.J. Troelstraweg 145a* 172 m2€ 412.500Beschikbaar
Mr. P.J. Troelstraweg 145b* 172 m2€ 399.500Beschikbaar

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl of via de onderstaande keuzes.

×

WIN
EEN
VW UP!

Huis kopen of verkopen?

Doe mee en maak kans