Nieuwbouw Mooi Kúkshiem fase 2
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Mooi Kúkshiem fase 2

Mooi Kúkshiem fase 2
Alle foto's
DE BOUW IS GESTART!

In het hart van Dronrijp in het woon-winkelcomplex Kúkshiem aan de Terp ondergaat de begane grond een gedeeltelijke transformatie.

Na een succesvolle realisatie van de eerste fase met 5 appartementen worden er aan de voorzijde nog eens 4 appartementen gerealiseerd.

Deze fraaie appartementen zijn gelijkvloers en gesitueerd op de begane grond van Kúkshiem. De appartementen variëren in grootte; de drie tussenliggende appartementen hebben een woonoppervlak van 94 m² en het hoekappartement heeft een woonoppervlak van 89 m². Alle appartementen hebben een royale living met open keuken en een mooie ruimtelijke beleving door de hoge plafonds. Vanuit de woonkamer bereikt u de sfeervolle loggia en het terras dat ook via openslaande deuren vanuit de slaapkamer bereikbaar is.
Elk appartement heeft twee slaapkamers, een badkamer met compleet sanitair en tegelwerk, een separaat toilet en een berging/bijkeuken met wasmachine- en wasdroger-aansluiting. Daarnaast hebben de appartementen de beschikking over een eigen afgesloten berging op de begane grond.

Het dorp Dronryp biedt u zowel rust als levendigheid. Rust door de gemoedelijke dorpssfeer die zo kenmerkend is voor het Friese platteland. Levendigheid door de vele faciliteiten die er zijn waaronder diverse winkels, een breed scala aan (sport)verenigingen, horeca en een bibliotheek. Dat is Dronrijp ten voeten uit.
En wie er echt even uit wil, is zo in Leeuwarden, Franeker of Harlingen. Deze historische steden zijn vanuit Dronrijp snel te bereiken met auto, bus of trein. U kunt er winkelen, uit eten gaan, het theater bezoeken of een heerlijke wandeling maken door de knusse binnensteden. En wat dacht u van een fietstocht langs het Van Harinxmakanaal of wandelen in de mooie, weidse omgeving? In Dronrijp kunt u alle kanten op!

Ziet u zichzelf hier al wonen? Neem dan snel contact met ons op.

Uw nieuwbouwadviseur: Aafien Wieringa
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Tussenappartement

Aantal (vrije) woningen3 (vrij: 1)
Woonoppervlakte94 m²
Prijs€ 247.500
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Tussenappartement 1 94 m2€ 247.500Verkocht
Tussenappartement 2 94 m2€ 247.500Onder optie

Hoekappartement

Aantal (vrije) woningen1 (vrij: 0)
Woonoppervlakte89 m²
Prijs€ 259.000
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Hoekappartement 4 89 m2€ 259.000Verkocht

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Mooi Kúkshiem fase 2?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy