Nieuwbouw Mipatio
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Mipatio

Mipatio
Alle foto's
Op 10 fietsminuten van het centrum en op korte afstand van de belangrijkste ontsluitingswegen wordt, in een groene omgeving, een bijzonder project gerealiseerd: Mipatio!

De appartementen
Mipatio bestaat uit appartementen van 100 m², 120 m² en een penthouse (rooftop) van 115 m² met 52 m² dakterras! Het is mogelijk om de plattegronden aan te passen naar uw persoonlijke woonwensen. De galerij is breed en staat los van de appartementen. De afstand tussen de galerij en uw appartement bedraagt circa 3 meter, wat extra privacy biedt.
Alle appartementen hebben een royale en comfortabele woonkamer en leefkeuken met bijkeuken. Er zijn twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer toegang geeft tot de badkamer. De hoekappartementen hebben een derde slaap- of hobbykamer. Door de ligging op één van de vier koppen van het gebouw hebben deze appartementen extra lichtinval. Elk appartement beschikt over een binnen- én buitenbalkon (of tuin op de begane grond). Heel bijzonder is dat de binnenbalkons uitsteken boven de binnentuin. Zo kunt u heerlijk ontspannen met een prachtig uitzicht op de binnentuin. Uw eigen berging bevindt zich in het hoofdgebouw.

De binnentuin
Mipatio is niet zo maar een appartementencomplex. Het is een manier van leven. Want naast het feit dat de royale en luxe appartementen zijn voorzien van een balkon aan beide zijden, maakt de verwarmde binnentuin van maar liefst 2.000 m² uniek deel uit van het geheel. Hier kunt u in elk seizoen genieten van het zonnige leven. Er is ruimte waar kinderen zich kunnen vermaken. Natuurlijk kunt u relaxen op één van de terrassen. Uiteraard wordt de binnentuin volledig onderhouden en hoeft u alleen maar te genieten.

Grand café
Bij de centrale beveiligde entree bevinden zich een aantal prettige voorzieningen zoals een Grand Café, waar u niet alleen uw medebewoners kunt treffen, maar ook terecht kunt voor het bestellen van een smakelijke maaltijd of waar u een verjaardagsfeest of een andere festiviteit kunt vieren.

Ontspanning
U kunt in Mipatio sporten wanneer u dat wilt. In de complete, uitgeruste fitnessruimte treft u professionele apparatuur aan. Hier kunt u, naast individueel sporten, onder professionele begeleiding van een Personal Coach of fysiotherapeut trainen.

Hotelkamers
Mipatio biedt ook gelegenheid om uw vrienden of familie in volle privacy te laten overnachten in één van de twee luxe en comfortabele hotelsuites, die representatief en modern zijn ingericht. Natuurlijk zijn de suites van alle gemakken voorzien.

Veiligheid en comfort
Plezierig wonen in Mipatio betekent ook veilig wonen. Het gebouw is uitsluitend toegankelijk voor de eigen bewoners met een elektronisch sleutelsysteem. Bezoekers dienen zich altijd te melden via de intercom met beeldtelefoon. Voor nog meer huiselijke veiligheid en comfort zijn de appartementen voorzien van huisautomatisering (domotica) naar keuze.

Lage energielasten
Door toepassing van warmtepompen, een gebalanceerd ventilatiesysteem en zonnepanelen profiteert u het hele jaar door van zeer lage energielasten.

Omdat de bouw van de appartementen is gestart, is er gekozen voor verplicht meerwerk/installatiewerk. De kosten hiervan zijn € 2.391,00. De koopsom is exclusief dit bedrag.

Heeft u belangstelling voor dit bijzondere project, neem dan vooral contact met ons op!Uw nieuwbouwspecialist: Aafien Wieringa
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Comfort

Aantal (vrije) woningen30 (vrij: 11)
Woonoppervlakte100 m²
Prijs€ 324.795 - € 334.795
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 19 100 m2€ 334.795Onder optie

Comfort Plus

Aantal (vrije) woningen12 (vrij: 3)
Woonoppervlakte120 m²
Prijs€ 369.750 - € 380.020
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 22 120 m2€ 372.820Verkocht

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Mipatio?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy