Nieuwbouw It Wetterryk - 14 royale tussenwoningen
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

It Wetterryk - 14 royale tussenwoningen

It Wetterryk - 14 royale tussenwoningen
Alle foto's
BINNENKORT IN VERKOOP!

It Wetterryk: groen, waterrijk en stads wonen in Heerenveen.
It Wetterryk ligt tussen De Greiden en Nijehaske, een groene en waterrijke omgeving aan de westkant van Heerenveen. In De Greiden heb je voorzieningen als een winkelcentrum en enkele basisscholen in de buurt maar ook het centrum van Heerenveen is dichtbij. It Wetterryk is een heerlijke plek om te wonen!

Woningen voor iedereen
In It Wetterryk komen 38 woningen, verdeeld over 18 fraaie rijwoningen, 12 comfortabele levensloopbestendige woningen en 8 ruime halfvrijstaande woningen aan het water. Daarnaast wordt er ook een vrije kavel aan het water uitgegeven. De woningen zijn modern en fraai ontworpen in een lichte kleurstelling, passend in de bestaande omgeving.
Er is veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van de woningen door ruime en functionele plattegronden. En natuurlijk zijn de woningen helemaal voorbereid op een duurzame toekomst; volledig gasloos, voorzien van vloerverwarming en volgens de nieuwste bouweisen.

De tussenwoningen
De rijwoningen zijn royaal met een woonoppervlakte van 120 m² -131 m² voor de hoekwoningen. Met de riante breedte en diepte van de woning worden je woonwensen werkelijkheid. De woningen zijn compleet ingericht met keuken en sanitair en voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer bereik je via de openslaande deuren de achtertuin. De open keuken is straatgericht en volledig ingericht.
Op de verdieping is ruimte voor 3 fijne slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De royale zolderverdieping biedt voldoende ruimte voor nog een extra slaapkamer.

Ben je op zoek naar een duurzame en comfortabele nieuwbouwwoning in Heerenveen en lijkt het je wat om op deze unieke plek te wonen? Geef je belangstelling door en wij informeren je als de verkoop start. Wij verwachten dat dat al snel zal zijn!
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
It Wetterryk - 14 royale tussenwoningen?