Harinxma van Donialeane te Stiens

Harinxma van Donialeane te Stiens

Royaal wonen in zo’n mooie tweekapper van Kimsma in Steenslân!
De begane grond is ruim 14 meter diep!

Stoer en statig
Op een prachtige plek in de wijk Steenslân in Stiens realiseert Bouwbedrijf Kimsma twee royale 2-onder-1-kapwoningen met garage, prominent gepositioneerd op grote percelen van maar liefst 450 m² eigen grond. Gebouwd in jaren '30 stijl: robuust en statig, uitgevoerd in een stoere steen, voorzien van grote raampartijen en een fraai erker, die zorgen voor een mooie lichtinval en prachtig zicht in de straat. Gelegen tegenover groen, dus zonder directe overburen!

Lekker leven
Met een diepte van ruim 14 meter is de begane grond van deze mooie woningen meer dan royaal te noemen. De living aan de voorzijde is voorzien van een diep erker, wat niet alleen bijdraagt aan het jaren'30-gevoel, maar ook extra ruimte en zicht in de straat oplevert. En wat denk je van die fantastische woonkeuken met genoeg ruimte voor een kookeiland of voor een grote tafel waaraan je met je gezin en vrienden heerlijk lang kun tafelen? Openslaande deuren geven hier toegang tot de lekkere tuin, waar je zowel achter als naast de woning altijd een plekje vindt om lekker buiten te zitten.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een grote complete badkamer, terwijl je op de grote zolder eventueel nog een extra slaapkamer en/of hobbyruimte kunt (laten) maken. Mogelijkheden genoeg!
Er worden slechts twee van deze leuke woningen gebouwd. Je hebt dus een uniek blokje in Steenslân!

Alles vlakbij
Steenslân is het nieuwste uitbreidingsgebied in Stiens: ruim opgezet, veel groen en water, een heerlijke plek waar je lekker kunt ravotten en spelevaren! Je kunt in deze omgeving ook nog eens fantastisch wandelen en fietsen. En dit alles vlak bij de stad!
Stiens is gelegen op fietsafstand van Leeuwarden. In dit leuke dorp vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt: diverse winkels, supermarkten, basisscholen, kinderopvang, sportscholen, sportverenigingen en een mooi openluchtzwembad. Met de auto ben je binnen 10 minuten in Leeuwarden, op de fiets doe je er een klein half uurtje over. Op je e-bike ben je zo! Er is bovendien een prima busverbinding.

Meer weten?
Wij vertellen u graag over alle relevante zaken die bij het kopen van een nieuwbouwwoning aan de orde komen en natuurlijk over ‘Kimsma in Steenslân' in het bijzonder. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Let op:
Bijgevoegde foto's zijn gemaakt van een vergelijkbare, reeds gerealiseerde woning, waarbij voor diverse meerwerkopties is gekozen. De woningen kunnen hierdoor op bepaalde punten afwijken van de getoonde foto's.

Foto's van Harinxma van Donialeane te Stiens

Afbeelding vergroten

Woningtypes van Harinxma van Donialeane te Stiens

Twee-onder-één-kap woningen

Aantal (vrije) woningen2 (vrij: 2)
Woonoppervlakte148 m²
Perceeloppervlakte450 m²
Inhoud535 m³
Woonkameroppervlakte29 m²
Prijs€ 317.500 - € 322.500
Kavel.Kavelopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 1 153 m2€ 317.500Beschikbaar
Bouwnummer 2 153 m2€ 322.500Onder optie

Meer informatie?

Jolanda Alves

RT

  06 53616203
  Sneek

Neem contact op met de makelaar via jolanda@makelaardijfriesland.nl.