Nieuwbouw Gytsjerk, Canterlandseweg
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Gytsjerk, Canterlandseweg

Alle foto's
Mooi wonen aan de Canterlandseweg in Gytsjerk.
Gytsjerk is een geweldige plaats om in te wonen. Het dorp is omringd door water, wei en bos. En niet te vergeten dicht bij Leeuwarden gelegen. Aangrenzende recreatiegebieden 'De Kleine en Grote Wielen' en 'De Groene Ster' bieden volop mogelijkheden om te zwemmen, te varen, te surfen, te vissen en te golfen. Oftewel: de perfecte plek om even bij te komen.
Wanneer je op zoek bent naar andere actieve bezigheden, dan ben je in Gytsjerk aan het juiste adres. Het dorp kent een actief verenigingsleven. Zo kan je hier voetballen, badmintonnen, mountainbiken, gymmen in de breedste zin van het woord (o.a. jazzballet, aerobics, yoga) en zwemmen in het open lucht zwembad. Het dorp heeft bovendien een kleinschalig winkelbestand zoals Albert Heijn, een slijter, bakker, slager en groentewinkel.

Lekker wonen
Op een leuke plek in het dorp, aan de Canterlandse weg, worden vier mooie twee-onder-een-kapwoningen met praktische berging gebouwd. Het fijne aan deze woningen is dat je deze helemaal naar eigen wens en smaak kunt indelen. In de basis is deze woning al prachtig, maar de meerwerkoptielijst biedt nog veel meer mooie en praktische aanvullingen waardoor het helemaal jouw huis wordt! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een uitbouw, een garage of iets anders wat helemaal bij je past.
Het gezamenlijk oppervlak van de woonkamer en keuken bedraagt ruim 33 m². Vanuit de woonkamer geven openslaande deuren toegang tot de royale tuin, waar je op elk moment van de dag wel een plekje vindt om lekker buiten te zitten.
Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met veel daglicht, waarvan de grootste zich over de hele breedte van de woning bevindt. De compleet ingerichte badkamer is voorzien van tegelwerk en sanitair en op de overloop bevindt zich een handige trapkast. De zolderverdieping, die per vaste trap te bereiken is, biedt diverse mogelijkheden voor het creëren van een extra vertrek.

Mooi en praktisch
De twee kleuren metselwerk geeft deze woningen een strakke, maar toch karakteristieke uitstraling. Door het gebruik van kunststof kozijnen met draai-kiepramen, goten, boeidelen en dakpannen met moswerende coating zijn deze woningen praktisch en onderhoudsarm. Hierdoor hou je tijd over om andere leuke dingen te doen!

Meer weten
Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fraaie woningen en wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Twee-onder-één-kap woningen

Aantal (vrije) woningen4 (vrij: 4)
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte217 m² / 258 m²
Prijs€ 215.000 - € 225.000
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 1 120 m2€ 215.000Beschikbaar
Bouwnummer 2 120 m2€ 220.000Onder optie
Bouwnummer 3 120 m2€ 220.000Beschikbaar
Bouwnummer 4 120 m2€ 225.000Beschikbaar

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Gytsjerk, Canterlandseweg?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy