Nieuwbouw Duurzaam Wonen in Loevestein
Aafien Wieringa

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Duurzaam Wonen in Loevestein

Duurzaam Wonen in Loevestein
Alle foto's
Duurzaam Wonen in Loevestein: 4 energieneutrale woningen in Gorredijk.

Lekker centraal, alles dichtbij
Loevestein is een gewilde, nieuwe woonwijk, gelegen aan de oostzijde van Gorredijk. In de wijk is veel water en groen te vinden. Wat ligging betreft is Loevestein ideaal: binnen een paar minuten ben je op de fiets in het centrum, waar zich rond het water diverse leuke winkels, restaurants en supermarkten bevinden. Zorgvoorzieningen en scholen liggen in de buurt, allerlei sportactiviteiten waaronder tennis, voetbal, korfbal en rugby zijn eveneens vlakbij. Daarnaast kun je als sportief iemand je geluk niet op met het uitgebreide fitness- en dansaanbod.
Tot slot is Gorredijk een goede thuisbasis voor liefhebbers van wandelen, fietsen of mountainbiken. Wil je liever lekker ontspannen? De Turfroute, een prachtig vaargebied, is dichtbij Gorredijk.
Wat bereikbaarheid betreft is dit dorp van formaat ook nog eens heel gunstig gelegen tussen de drie noordelijke provincies, in een mum van tijd ben je op de diverse ontsluitingswegen.
Gorredijk, daar wil je wonen!

Lekker Wonen
Op een mooi plekje aan de Jikke Reinbergenstrjitte realiseert Duurzaam Wonen een kleinschalig project, bestaande uit 4 fijne eengezinshuizen, gelegen op mooie percelen van ruim 150 - 325 m² eigen grond. Stoer en robuust, traditioneel maar toch modern. De daklijn wordt fraai onderbroken door een bijzondere topgevel.
De hoekwoningen hebben een zij-entree, wat maakt dat deze nèt even anders zijn dan de rest! Vanuit de tuingerichte woonkamer loop je via de openslaande tuindeuren zó de tuin in, die heel gunstig op het zuidwesten is gelegen. Deze kun je eventueel nog verlengen zodat je over nog meer fijne woonruimte kunt beschikken.
Boven vind je drie slaapkamers en de badkamer, terwijl de tweede etage veel extra mogelijkheden biedt.
Bij de hoekwoningen kan je optioneel kiezen voor een carport of een garage.

Lekker Duurzaam
De woningen worden energieneutraal gebouwd, waardoor je energielasten lekker lag zijn. Met het geld dat je hiermee bespaart doe je toch liever iets anders?

Jouw thuis
De woningen die gebouwd gaan worden zijn dus helemaal nieuw en kunnen daarom helemaal eigen gemaakt worden. Daarnaast kunnen er aanpassingen gedaan worden zodat de woning aansluit op jouw behoeften en lifestyle.
Wij hopen natuurlijk dat dit je nieuwe thuis wordt. Waar je kunt dromen, leven en lachen. Waar je je veilig voelt en vertrouwd. Wil je hierover meer informatie? Neem gerust contact met ons op.
Lees meer Toon minder

Woningtypes

Hoekwoning

Aantal (vrije) woningen2 (vrij: 0)
Woonoppervlakte117 m²
Perceeloppervlakte287 m² / 326 m²
Prijs€ 246.500 - € 249.500
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 1 117 m2€ 246.500Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 4 117 m2€ 254.500Verkocht onder voorbehoud

Tussenwoning

Aantal (vrije) woningen2 (vrij: 0)
Woonoppervlakte117 m² / 124 m²
Perceeloppervlakte151 m² / 159 m²
Prijs€ 229.500 - € 234.500
Kavel.Woonopp.Prijs (v.o.n.)Status
Bouwnummer 2 124 m2€ 234.500Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3 117 m2€ 234.500Verkocht onder voorbehoud

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Duurzaam Wonen in Loevestein?