Nieuwbouw Bogermanhof
Peter Noordraven

Interesse in dit project of informatie over dit project?

Neem contact op

Bogermanhof

Alle foto's
De verkoop van de woningen start binnenkort.Het voormalige schoolgebouw van Bogermanhof oogt van binnen als een klassiek schoolgebouw: brede gangen en hoge plafonds. Die kenmerkende kwaliteiten worden bij de renovatie in ere gehouden. Ook worden materialen uit de oude school zo veel mogelijk hergebruikt. Het resultaat is een duurzaam en deels circulair gerenoveerd woongebouw.10 huurappartementen

De begane grond van de school telt straks 6 huurappartementen, met het slaapgedeelte op een entresol. Met één open, hoge ruimte voelt het alsof je in een loft woont. Op de begane grond liggen verder een drietal gemeenschappelijke ruimtes die geschikt zijn voor buurtactiviteiten en werk.

Op de verdieping komen nog eens 4 appartementen/studio's met een woonoppervlakte variërend van ongeveer 45 tot ruim 60 vierkante meter. Allemaal beschikken ze over een eigen bergruimte. Daarmee zijn de appartementen ideaal voor jonge, startende huishoudens.10 koopwoningen

Op het terrein achter de school verrijzen 10 koopwoningen verdeeld over twee rijtjes, met daartussen een gemeenschappelijk pad met bomen.

In totaal beschikken de woningen over een gebruiksoppervlakte vanaf zo'n 70 m² met diepe tuinen.

Op de begane grond vind je de woonkamer met open keuken, een wc en een inloopkast. Op de verdieping vind je verder nog twee slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte.

Verder hoort bij elke woning een eigen buitenberging en kan je de auto parkeren op het eigen terrein van Bogermanhof.Zie jij jezelf straks op deze mooie plek wonen, neem dan contact met ons op.
Lees meer Toon minder

Planning

  1. Conceptfase
  2. Concept woningen
  3. Indeling kavels
  4. In verkoop
  5. Uitverkocht
  6. Start bouw
  7. Oplevering

Kaart

Interesse in nieuwbouwproject:
Bogermanhof?

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy