Liefde op het eerste gezicht met deze trucs

Stel je voor: je rijdt door de straat, ziet een huis en je voelt het meteen. Dit is het. Dit is waar je wilt wonen. Je kunt het niet precies uitleggen, maar je wéét het gewoon. Dit huis is jouw thuis. Je bent verliefd!

Dat gevoel wil je ook oproepen bij potentiële kopers als je jouw huis verkoopt. Beginnen de verkoopvlinders al te kriebelen, maar weet je niet hoe je jouw huis verkoopklaar maakt? Onze experts bij Makelaardij Friesland staan klaar om je te helpen! Er is maar één kans om een geweldige eerste indruk te maken, dus zorg dat je woning er op zijn best uitziet. Potentiële kopers beslissen binnen enkele seconden of ze een huis willen bezichtigen, dus een sterke woningpresentatie is van onschatbare waarde.

Maak je huis en tuin zomerproof

Laat de zomer binnen, zet bloemen op tafel en geniet van de zomerbries. Dit is de perfecte tijd voor een grote schoonmaak, het opfrissen en decoreren van je huis. Haal de lichte decoratie van zolder en maak je huis zomer- en verkoopklaar. Verkoopstyling is een leuk project, maar kan ook lastig zijn. Onze styliste staat voor je klaar om te helpen.

Bij het fotograferen van je woning is licht cruciaal. Zonlicht zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer op de foto's. Bloeiende planten en een zonnige tuin of balkon komen prachtig naar voren. Onze fotograaf maakt schitterende foto's die je huis op zijn best laten zien.

Opruimen en poetsen is niet altijd genoeg. Let op details zoals vergeelde muren, piepende deuren, lekkende kranen of beschadigde kozijnen. Neutrale kleuren zijn een veilige keuze; de meeste mensen geven de voorkeur aan lichte, zachte tinten. Een frisse laag verf kan wonderen doen en je helpt een betere verkoopprijs te behalen. Maak je woning echt klaar voor verkoop, pak die kwast en ga aan de slag!

De zomer is een tijd van vernieuwing en nieuwe projecten. Misschien betekent dat wel een nieuw huis voor jou. Als de zon schijnt, lijken mensen meer te genieten en plannen te maken. De zomer is daarom een uitstekende tijd om je woning te verkopen. Mensen zijn actiever en er zijn meer bezichtigingen. Het langere daglicht biedt meer tijd voor tuinonderhoud, schoonmaak en kluswerk.

Het mooie van de zomer? De meeste mensen hebben vakantie, wat betekent dat ze tijd hebben om te verhuizen en te klussen. En na de drukte van de verhuizing, is er hopelijk nog tijd om te ontspannen in je nieuwe woning.

Benieuwd hoe wij kopers verliefd kunnen laten worden op jouw huis?

Bij Makelaardij Friesland vertellen we je graag meer tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Met ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers en onze vier kantoren in Sneek, Leeuwarden, Heerenveen en Drachten zijn we thuis in de markt, bij de klant en in Friesland. Onze kracht ligt in de brede dienstverlening en persoonlijke aandacht. We zijn gespecialiseerd in verkoop, aankoop, verhuur, nieuwbouw, taxaties en bedrijfsmakelaardij. Als Qualis makelaar zijn we ook de partner voor bijzondere objecten in het hogere segment. Neem contact op met één van onze medewerkers. Tot snel!

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy