dit team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden

Ontdek Drachten - Uw Makelaar in Drachten voor Funda-vermeldingen

Welkom bij Makelaar Friesland in Drachten, uw vertrouwde partner voor vastgoedtransacties in deze bruisende stad en omliggende regio. We begrijpen het belang van lokale expertise en Funda-vermeldingen voor een succesvolle vastgoedervaring in Drachten.

Wilt u Uw Woning Verkopen in Drachten met Funda?

Ontdek meer over het verkopen van uw woning in Drachten met behulp van Funda en onze lokale expertise. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw vastgoeddromen in Drachten werkelijkheid.

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Makelaar Friesland in Drachten

Bij Makelaar Friesland begrijpen we de specifieke behoeften van onze klanten en bieden we persoonlijke begeleiding om uw vastgoeddoelen in Drachten te verwezenlijken. Leer hoe ons team van experts u kan helpen bij het kopen, verkopen of investeren in Drachten.

Bereikbaarheid: Drachten in de Nabijheid van Alles

Drachten's strategische ligging nabij snelwegen A7 en A32 maakt het gemakkelijk bereikbaar. Ontdek hoe deze toegankelijkheid uw leven in Drachten kan verbeteren.

Laat je woonwensen weten

Hoe gaat Makelaardij Friesland als aankoopmakelaar in Drachten te werk?

Om je droomwoning in of rondom Drachten te vinden, staan wij je graag bij met onze werkwijze.

Stap 1:
Inventariseren

Wat zijn jouw toekomstige woonwensen? Zoek je een woning in het centrum van 1 van de 11 Friese steden of juist op het uitgestrekte Friese platteland? Woon je graag in de buurt van winkels, supermarkten en scholen of liever dicht bij het water? In een persoonlijk gesprek kijken we wat jouw woonwensen zijn en welke zoekopdracht daar het beste bij past. We gaan ook in op je financiële mogelijkheden, zodat we heel gericht kunnen zoeken. Financieel advies hebben wij in huis met onze collega’s van Hypotheek Friesland. Indien gewenst plannen we een vrijblijvende afspraak met Hypotheek Friesland in, zodat exact in kaart wordt gebracht wat de (financiële) mogelijkheden voor jou zijn. 

Stap 2:
Zoeken naar de geschikte woning

Het is van belang om te weten wat er speelt in de markt in Friesland. Wij kunnen je realistisch woonadvies geven met onze marktkennis. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we al je woonwensen en voeren dit in ons unieke zoekers systeem in. Elke dag worden wij op de hoogte gebracht van het nieuwste woonaanbod, ook wat niet op Funda komt. Aan de hand van de ingevulde woonwensen sturen wij alle matchende woningen naar jou toe. Jij beslist uiteindelijk welke woning we gaan bekijken.

Stap 3:
Begeleiden van bezichtigingen

Heb je een interessante woning gevonden? Onze aankoopmakelaar van Makelaardij Friesland maken dan samen met jou een afspraak voor een bezichtiging. Voorafgaand aan de bezichtiging doen wij alvast onderzoek naar de woning. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de kadaster gegevens, de prijsontwikkelingen in de straat/ wijk en de vragenlijsten over de woning. Aan de hand van het vooronderzoek komen we goed beslagen ten ijs.

Stap 4:
Droomwoning gevonden

Heb je de woning gevonden waar jij jezelf graag ziet wonen? Dan voeren wij een marktanalyse uit en kijken we of we geen dingen over het hoofd hebben gezien voordat we een bod gaan uitbrengen. 

Stap 5:
Onderhandelingen

Is de woning naar wens, dan gaan we in overleg met jou bekijken welk bod wij gaan doen. Dankzij onze marktkennis en ervaring komen we tot een scherpe marktconforme prijs. Wij hanteren altijd een passende onderhandelingsstrategie waarmee wij zo gunstig mogelijke aankoopvoorwaarden realiseren. Als de koop is ontstaan, helpen wij je met het doornemen van alle contractstukken en zorgen dat alles goed staat vermeld in de koopovereenkomst. 

Stap 6:
Onderzoek en check woning

Nadat de koopovereenkomst akkoord en ondertekend is door alle partijen, helpen wij je ook bij het vinden van een taxateur of bouwtechnische keurder als dit nodig is. Daarnaast controleren we alles wat bij de overdracht van een woning komt kijken. Wij kunnen je ook adviseren bij je notariskeuze.

Stap 7:
Notaris en nazorg

Vlak voor de overdracht hebben wij contact over de inspectie en de transport. Tijdens de inspectie gaan we samen met de verkopende partij door de woning en controleren wij of alles klopt zoals is afgesproken. Ook na de overdracht staan wij natuurlijk voor je klaar en kan je rekenen op onze service en deskundigheid.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy