‘’Nu is het moment om je woning te verkopen!’’

Eens in de zoveel tijd begint het weer te kriebelen. Het is alweer een tijd geleden en je hebt zo’n zin in een nieuwe uitdaging! Bij het nemen van je beslissing ga je zeker niet over één nacht ijs en kies je voor de beste mensen om je hierin te begeleiden. Kom beslagen ten ijs en verkoop je woning met Makelaardij Friesland!

We begeleiden je graag bij deze tocht. Maak kennis met onze persoonlijke dienstverlening en onze meer dan ervaren makelaars. En is het ijs eenmaal gebroken, dan nemen we graag alle zorgen uit handen en gaan we ervoor om samen lachend over de finish te gaan.

De Tocht en dé makelaar van Friesland

Ben je van plan om je woning te verkopen? Bij elke nieuwe opdracht ontvang je 2 kaarten voor deze prachtige voorstelling.Neem snel contact met ons op!

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen. Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen, regelen de bezichtigingsafspraak en gaan meekijken. Maar trekken je ook weer op aarde door objectief te kijken of jouw woonwensen bij deze woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Wil jij je woning verkopen en naar de musical De Tocht?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy