Jouw woning verkopen met een verkoopmakelaar van Makelaardij Friesland, hoe gaat dit in zijn werk? We nemen je graag mee in de reis naar de verkoop van je woning.

Met meerdere vertrekpunten als kantoor zijn wij thuis in Friesland en helpen we je graag vanuit Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. Onze kracht zit hem in het brede palet van dienstverlening die we aanbieden en de diepte die we ingaan tijdens persoonlijk contact met jou. We zijn specialist in woningmakelaardij in verkoop en aankoop, verhuur, nieuwbouw, taxaties en bedrijfsmakelaardij. Daarnaast zijn wij als Qualis makelaar de partner in het noorden voor bijzondere objecten in het hogere segment.

Start

Je bent op zoek naar een makelaar die jouw woning kan verkopen. Een deskundige en goed opgeleide makelaar die jou een objectief en eerlijk waarde- en verkoopadvies geeft. Die beschikt over een groot landelijk netwerk en weet waarover hij praat. Die heldere afspraken met je maakt en zijn uiterste best doet om jouw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers en pas tevreden is als jouw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. Je vindt dit alles bij de verkoopmakelaars van Makelaardij Friesland!

Heb je plannen om je woning te verkopen? Eén van onze verkoopmakelaars van Makelaardij Friesland komt vrijblijvend bij je langs om kennis te maken met jou en de woning. Tijdens de afspraak gaan we samen door de woning zodat wij een goed beeld van de woning krijgen en hier een goede waardebepaling kunnen geven voor de woning. Door onze ervaring en sterke kennis in de markt weten wij de optimale verkoopstrategie op te stellen. Deze bespreken we in detail met jou samen met het verkoopadvies.

Na groen licht van jou op onze offerte en verkoopstrategie gaan we verder aan de slag. We zetten het digitale dossier voor je open als verkoper en gaan in detail bespreken hoe wij het beste jouw huis kunnen verkopen. (geen zorgen, wil je het dossier liever offline invullen? Dat kan natuurlijk).

De fotografieafspraak wordt ingepland en indien gewenst komt onze styliste Guusje langs voor styling advies. Ook worden de plattegronden opgemaakt en desgewenst kunnen wij regelen dat het energielabel wordt opgenomen. Dit alles om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren, zo creëren we op de foto’s al het thuisgevoel voor de volgende bewoner(s). De fotograaf en inmeter komt langs op een moment dat het voor jou uitkomt en zorgt voor een uitgebreide fotoreportage van de binnen- en buitenkant van de woning. 

Te koop

Na een akkoord op de foto’s, video en de concept brochure zetten wij jouw woning in de verkoop. Wij schakelen direct ons netwerk van vier kantoren in en brengen alle interne zoekers en onze collega makelaars op de hoogte. Ook plaatsen wij de woning op onze sociale media kanalen, op Funda en op onze eigen website. Ook maken we hier gebruik van ons unieke matchmaker systeem. Met deze stappen weten wij de perfecte match te vinden voor jouw woning.

Ook tijdens de bezichtigingen ontnemen wij jou van alles wat hierbij komt kijken. We regelen en begeleiden ze, maar doen alles in overleg met jou. Wij informeren jou altijd over de bezichtigingen, laten je weten hoe het ging en wat de reactie van de kijker was. Tussentijds heb je altijd de mogelijkheid om met ons te evalueren.

Een goede match gevonden? Wanneer er een bod is uitgebracht, brengen wij je hiervan op de hoogte en gaan in overleg met jou in onderhandeling. Hierbij bepaal jij uiteindelijk de koers en geven wij je als verkoopmakelaar advies. Als het bod door de kopers is geaccepteerd, gaan wij aan de slag met het opmaken van de koopakte en wordt de akte ondertekend.

Verkocht

Jouw woning is verkocht, een nieuw hoofdstuk van je leven kan beginnen. Van harte gefeliciteerd! Na het ondertekenen van de koopakte houden wij de termijnen voor de bedenktijd en voorbehouden in de gaten en regelen het complete administratieve deel met de notaris. Voor de transport bij de notaris regelen wij de inspectie waar wij met jou en de kopers door de woning heen gaan. Ook na de verkoop blijven we jouw belangen behartigen bijvoorbeeld bij een verborgen gebrek die door de kopers wordt aangedragen. Zo ben je tijdens het gehele verkoopproces verzekerd van deskundig advies en begeleiding. 

Mijn huis verkopen

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer informatie over het verkopen van je woning? Klik dan op de onderstaande knop om contact met ons op te nemen via het contactformulier of bel met ons kantoor om een afspraak te maken.

Wij zijn je graag van dienst.

Contact opnemen

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy