Makelaardij Friesland is dé NVM makelaar in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een NVM verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Leeuwarden? Dan is Makelaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Leeuwarden. Wij hebben al veel woningen in Leeuwarden verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze NVM makelaars zijn goed opgeleid, lid van Qualis en zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd. Ook zijn wij te vinden bij veel nieuwbouwprojecten in Leeuwarden, van Middelsee & de Zuidlanden tot Blitsaerd. 

Kantoor Leeuwarde - Makelaardij Friesland

Thuis in Friesland

Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, wil je het verkopen of ben je op zoek naar nieuwbouw in Leeuwarden? Of heb je een andere vraag? Bij één van de NVM kanten van Makelaardij Friesland zit je goed.

Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingstrategie. Zo zorgen wij als één grootste NVM makelaarskantoor van Leeuwarden ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt en voor de best mogelijke prijs verkocht wordt. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze verkoopmakelaars is snel gemaakt.

Door ons grote netwerk zijn wij bekend in heel Leeuwarden en hebben een ruim aantal woningzoekers in ons zoekerssysteem. Aan de hand van ons woonwensenformulier weten wij precies wat ze zoeken. Misschien zijn ze wel op precies zoek naar jouw woning in Leeuwarden. Ze worden op de hoogte gebracht zodra een huis te koop komt in Leeuwarden, nog voordat het op Funda staat. Eerlijk, recht door zee en betrouwbaar. Dat zijn de NVM kantoren van Makelaardij Friesland in een notendop. Wij zijn pas tevreden wanneer we het traject afsluiten met een lach op jouw gezicht.

NVM Aankoopmakelaar met Makelaardij Friesland voor starters op de woningmarkt

Het kopen van een eerste huis is extra spannend en bijzonder, maar er komt ook veel bij kijken. Zorg dat jij je kansen als koper vergroot en ga met één van onze NVM aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland in Leeuwarden op pad. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek komt allemaal bij deze periode kijken. Geen zorgen, wij helpen je graag! Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van starters. De NVM aankoopadviseur en aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland in Leeuwarden begeleiden het gehele aankoopproces en bieden volledige ontzorging. Zo kun jij je volop focussen op het nieuwe thuis.

Ben je op zoek naar hét perfecte huis? Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij de NVM makelaar Makelaardij Friesland in Leeuwarden zit je goed: hier vind je een groot team, van jong tot oud, van jarenlange ervaring tot frisse blikken; we ontvangen je graag op een van onze kantoren om je van dienst te zijn! 

Makelaardij Friesland in Friesland

Wij als NVM kantoor weten wat Leeuwarden te bieden heeft in o.a: winkelcentra, Theater De Harmonie, zwembaden en ziekenhuis Medical Centre Leeuwarden. Leeuwarden was in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa.

Onze makelaars van Makelaardij Friesland hebben meerdere woningen verkocht in de wijken van Leeuwarden. Deze wijken zijn: Binnenstad, Transvaalwijk & Rengerspark, Bilgaard & Havankpark en omgeving, Vrijheidswijk, Lekkum en omgeving, Bloemenbuurt, Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek, ’t Vliet, Oranjewijk en Tulpenburg, Heechterp, Schieringen en De Centrale, Camminghaburen en Kronenbergerpark, Grote Wielen en Kleine Wielen, Bedrijventerrein-Oost, Achter de Hoven, Schepenbuurt, Wielenpôlle, Huizum-Oost, Huizum-West, Aldlân, Nijlân, Hempens, Teerns en omgeving, Wirdum en Swichum, Wytgaard en omgeving, Goutum, De Zuidlanden, Bedrijventerrein West, Vossepark en Helicon, Vogelwijk en Muziekwijk, Valeriuskwartier & Magere Weide, Westeinde en Buitengebied Noordwest.

Ook in de nieuwbouwwijken in Leeuwarden zoals: Middelsee, Blitsaerd en de Zuidlanden met de Klamp, Unia, de Hem, Goutum-Súd, Techum & Waterrijk Wiarda weten wij van de hoed en de rand.

Het nieuwste aanbod in jouw mailbox

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod op de markt?
Onze aankoopmakelaars informeren jou geheel vrijblijvend over het actuele aanbod welke past bij jouw specifieke woonwensen.

Laat je woonwensen weten

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy