Makelaardij Friesland is dé NVM makelaar in Heerenveen.

Ben je op zoek naar een NVM verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Heerenveen? Dan is Makelaardij Friesland de makelaar voor jou! Ons team vol enthousiaste, actieve en bekwame medewerkers helpen je graag bij het vinden van je nieuwe woning in Heerenveen. Wij hebben al veel woningen in Heerenveen verkocht en aangekocht met onze kennis, goede reputatie en sterke marktpositie. Onze NVM makelaars zijn goed opgeleid, lid van Qualis en zijn voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

Thuis in Friesland

Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij één van de NVM kanten van Makelaardij Friesland zit je goed.

Voor ieder huis dat we verkopen, maken we een uniek verkoopplan met een optimale marketingstrategie. Zo zorgen wij als één grootste NVM makelaarskantoor van Heerenveen ervoor dat jouw huis de juiste aandacht krijgt en voor de best mogelijke prijs verkocht wordt. Een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze verkoopmakelaars is snel gemaakt.

Door ons grote netwerk zijn wij bekend in heel Heerenveen en hebben een ruim aantal woningzoekers in ons zoekerssysteem. Aan de hand van ons woonwensenformulier weten wij precies wat ze zoeken. Misschien zijn ze wel op precies zoek naar jouw woning in Heerenveen. Eerlijk, recht door zee en betrouwbaar. Dat zijn de NVM kantoren van Makelaardij Friesland in een notendop. Wij zijn pas tevreden wanneer we het traject afsluiten met een lach op jouw gezicht.

NVM Aankoopbegeleiding met Makelaardij Friesland voor starters op de woningmarkt

Het kopen van een eerste huis is extra spannend en bijzonder, maar er komt ook veel bij kijken. Zorg dat jij je kansen als koper vergroot en ga met één van onze NVM aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland in Heerenveen op pad. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek komt allemaal bij deze periode kijken. Geen zorgen, wij helpen je graag! Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van starters. De NVM aankoopadviseur en aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland in Heerenveen begeleiden het gehele aankoopproces en bieden volledige ontzorging. Zo kun jij je volop focussen op het nieuwe thuis.

Ben je op zoek naar hét perfecte huis? Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij de NVM makelaar Makelaardij Friesland in Heerenveen zit je goed: hier vind je een groot team, van jong tot oud, van jarenlange ervaring tot frisse blikken; we ontvangen je graag op een van onze kantoren om je van dienst te zijn! 

Makelaardij Friesland in Friesland

Ben je op zoek naar hét perfecte huis? Wil je weten hoeveel jouw huis waard is, of wil je het verkopen? Of heb je een andere vraag? Bij Makelaardij Friesland in Heerenveen zit je goed: hier vind je een team van maar liefst veertien man sterk, van jong tot oud, van jarenlange ervaring tot frisse blikken; we ontvangen je graag op ons kantoor om je van dienst te zijn!


Heerenveen, bekend van het Abe Lenstra-stadion en ijsstadion Thialf, ligt tussen Sneek, Drachten, Joure en Gorredijk in. Met een kleine 30.000 inwoners is Heerenveen zeker geen klein dorp meer te noemen. Met ons kantoor naast de Albert Heijn zijn wij altijd in het beeld van het winkelend publiek.Het nieuwste aanbod in jouw mailbox

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod op de markt?
Onze aankoopmakelaars informeren jou geheel vrijblijvend over het actuele aanbod welke past bij jouw specifieke woonwensen.

Laat je woonwensen weten

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy