Makelaardij Friesland: de makelaar die ook úw huis snel verkoopt!

De ware
U bent op zoek naar een makelaar die uw woning kan verkopen. Een deskundige en goed opgeleide makelaar die u een objectief en eerlijk waarde- en verkoopadvies geeft en u geen luchtkastelen voorspiegelt. Die thuis is in de regio, die beschikt over een groot netwerk en weet waarover hij praat. Iemand die waar maakt wat hij belooft, die gedreven, actief en creatief de markt benadert. Die heldere afspraken met u maakt en zijn uiterste best doet om uw woning optimaal te presenteren. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers. Die pas tevreden is als uw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. U hoeft niet verder te zoeken... U vindt dit alles bij de makelaars van Makelaardij Friesland!

Het plan
Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning snel wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Makelaardij Friesland heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen specifieke kenmerken en zijn eigen doelgroep. Wij kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

De markt op
Bij de verkoop van woningen draait het natuurlijk óók om de presentatie. De zoektocht op funda begint immers bij het bekijken van de foto’s. Wij besteden hier natuurlijk veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van professionele fotografie in diverse soorten, de inzet van een styliste en de vervaardiging van plattegronden of interieurimpressies. Hierdoor wordt uw woning optimaal gepresenteerd en krijgt deze een prominente plek op funda. Daarnaast maken wij waar mogelijk natuurlijk gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten.

Contact
Een transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij. Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard ook dan bij ons terecht.

Kennis en bekend
Makelaardij Friesland is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. Wij hebben kantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Drachten. De goede wisselwerking tussen onze vestigingen zorgt direct voor een breed netwerk aan contacten in de regio.

Alles uit de kast
Makelaardij Friesland verkoopt uw woning. Daar staat ons zeer actief marketingplan garant voor. Bij iedere opdracht zorgen wij voor een uitgekiende verkoopstrategie waarmee wij als beste in Friesland meer potentiële kopers sneller bereiken. Wij maken uiteraard gebruik van alle moderne internettechnieken en Social Media (zoals gerichte facebookcampagnes) waarbij Makelaardij Friesland een van de allerbeste posities op Funda heeft.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze actieve verkoopbegeleiding? Klik dan op de onderstaande knop en vul het contactformulier in. Of bel met één van onze kantoren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij wij u gratis waarde- en verkoopadvies voor uw woning kunnen geven.

Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen

Contact