dit team staat voor u klaar om elke vraag te beantwoorden

Met zekerheid jouw droomwoning aankopen in Heerenveen met aankoopmakelaar Makelaardij Friesland?

Ben jij op zoek naar het huis van je dromen in of rondom Heerenveen? Wil je bijvoorbeeld vanuit je tuin zo je boot op stappen of wil je graag in het prachtige Friese landschap wonen? Schakel dan Makelaardij Friesland in als je persoonlijke aankoopmakelaar. Wij zijn thuis in Heerenveen en omstreken en begeleiden je graag in de zoektocht naar je nieuwe koopwoning. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt. Uiteraard staan wij het gehele proces naast je en doen alles in overleg met jou. 

Een optimaal resultaat

Het kopen van een huis doe je over het algemeen maar een paar keer in je leven. Bij zo’n grote investering is de prijs belangrijk, maar het gevoel bepaalt uiteindelijk of je deze woning wilt gaan kopen ja of nee. Om die reden is het verstandig je goed te laten begeleiden door iemand die jouw belang voor ogen heeft. Wij geven je toegevoegde, doorslaggevende informatie over de te koop staande woningen in en rondom Heerenveen, regelen de bezichtigingsafspraken en gaan mee kijken. Als aankoopmakelaar Makelaardij Friesland ook realistisch door objectief te kijken of jouw woonwensen bij de betreffende woning ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Onze aankoopmakelaars kunnen je voorzien van deskundig advies zodat jij precies weet wat voor woning je koopt.

Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Aankoopbegeleiding met Makelaardij Friesland voor starters op de woningmarkt in en rondom Heerenveen?

Het kopen van een eerste huis is extra spannend en bijzonder, maar er komt ook veel bij kijken. Zorg dat jij je kansen als koper vergroot en ga met één van onze aankoopmakelaars van Makelaardij Friesland in Heerenveen op pad. Afspraken plannen, bieden, bezichtigingen, de reële waarde bepalen, het regelen van een hypotheek komt allemaal bij deze periode kijken. Geen zorgen, wij helpen je graag! Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van starters in Heerenveen. De aankoopadviseur en aankoopmakelaars Makelaardij Friesland begeleiden het gehele aankoopproces en bieden volledige ontzorging. Zo kun jij je volop focussen op het nieuwe thuis in Heerenveen.

Het nieuwste aanbod uit Heerenveen in jouw mailbox.

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuwste aanbod op de markt in en rondom Heerenveen? Onze aankoopmakelaars informeren jou geheel vrijblijvend over het actuele aanbod welke past bij jouw specifieke woonwensen.

Laat je woonwensen weten

Hoe gaat Makelaardij Friesland als aankoopmakelaar in Heerenveen te werk?

Om je droomwoning in of rondom Heerenveen te vinden, staan wij je graag bij met onze werkwijze.

Stap 1:
Inventariseren

Wat zijn jouw toekomstige woonwensen? Zoek je een woning in het centrum van 1 van de 11 Friese steden of juist op het uitgestrekte Friese platteland? Woon je graag in de buurt van winkels, supermarkten en scholen of liever dicht bij het water? In een persoonlijk gesprek kijken we wat jouw woonwensen zijn en welke zoekopdracht daar het beste bij past. We gaan ook in op je financiële mogelijkheden, zodat we heel gericht kunnen zoeken. Financieel advies hebben wij in huis met onze collega’s van Hypotheek Friesland. Indien gewenst plannen we een vrijblijvende afspraak met Hypotheek Friesland in, zodat exact in kaart wordt gebracht wat de (financiële) mogelijkheden voor jou zijn. 

Stap 2:
Zoeken naar de geschikte woning in Heerenveen

Het is van belang om te weten wat er speelt in de markt in Friesland. Wij kunnen je realistisch woonadvies geven met onze marktkennis. Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we al je woonwensen en voeren dit in ons unieke zoekers systeem in. Elke dag worden wij op de hoogte gebracht van het nieuwste woonaanbod, ook wat niet op Funda komt. Aan de hand van de ingevulde woonwensen sturen wij alle matchende woningen naar jou toe. Jij beslist uiteindelijk welke woning we gaan bekijken.

Stap 3:
Begeleiden van bezichtigingen

Heb je een interessante woning gevonden? Onze aankoopmakelaar van Makelaardij Friesland maken dan samen met jou een afspraak voor een bezichtiging. Voorafgaand aan de bezichtiging doen wij alvast onderzoek naar de woning. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar de kadaster gegevens, de prijsontwikkelingen in de straat/ wijk en de vragenlijsten over de woning. Aan de hand van het vooronderzoek komen we goed beslagen ten ijs.

Stap 4:
Droomwoning gevonden in Heerenveen

Heb je de woning gevonden waar jij jezelf graag ziet wonen? Dan voeren wij een marktanalyse uit en kijken we of we geen dingen over het hoofd hebben gezien voordat we een bod gaan uitbrengen. 

Stap 5:
Onderhandelingen

Is de woning naar wens, dan gaan we in overleg met jou bekijken welk bod wij gaan doen. Dankzij onze marktkennis en ervaring komen we tot een scherpe marktconforme prijs. Wij hanteren altijd een passende onderhandelingsstrategie waarmee wij zo gunstig mogelijke aankoopvoorwaarden realiseren. Als de koop is ontstaan, helpen wij je met het doornemen van alle contractstukken en zorgen dat alles goed staat vermeld in de koopovereenkomst. 

Stap 6:
Onderzoek en check woning

Nadat de koopovereenkomst akkoord en ondertekend is door alle partijen, helpen wij je ook bij het vinden van een taxateur of bouwtechnische keurder als dit nodig is. Daarnaast controleren we alles wat bij de overdracht van een woning komt kijken. Wij kunnen je ook adviseren bij je notariskeuze.

Stap 7:
Notaris en nazorg

Vlak voor de overdracht hebben wij contact over de inspectie en de transport. Tijdens de inspectie gaan we samen met de verkopende partij door de woning en controleren wij of alles klopt zoals is afgesproken. Ook na de overdracht staan wij natuurlijk voor je klaar en kan je rekenen op onze service en deskundigheid.

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy