Exclusief wonen in Friesland!
Ook voor de fraaiste woonboerderijen

woningen
verkocht in
de afgelopen
365 dagen
Klik hier om het magazine te bekijken

Exclusieve dienstverlening

Exclusief verkopen
U bent op zoek naar een makelaar die uw woning in het hogere segment kan verkopen. Een deskundige en goed opgeleide makelaar die u een objectief en eerlijk waarde- en verkoopadvies geeft en u geen luchtkastelen voorspiegelt. Die thuis is in de regio, die beschikt over een groot netwerk en weet waarover hij praat. Iemand die waar maakt wat hij belooft, die gedreven, actief en creatief de markt benadert.

Die heldere afspraken met u maakt en zijn uiterste best doet om uw woning optimaal te presenteren door de inzet van professionele fotografie en styling. Die belang hecht aan een goed en persoonlijk contact met zijn opdrachtgevers. Die pas tevreden is als uw woning voor de beste prijs wordt verkocht binnen een aanvaardbare periode. U hoeft niet verder te zoeken. U vindt dit alles bij de makelaars van Makelaardij Friesland.

Exclusief aankopen
Ook voor het aankopen van een woning staan onze makelaars hun mannetje. In de fantastische provincie Friesland, natuurlijk rijk aan water maar ook aan bos, kennen wij diverse prachtige locaties die u optimaal woongenot garanderen. Onze makelaars, gevestigd op centrale en strategische plaatsen, kennen Friesland als geen ander en gaan graag voor u aan het werk om samen met u ook uw droomhuis te vinden. Bij ons staat persoonlijk contact bovenaan, waarbij vertrouwen, expertise en discretie sleutelwoorden zijn. Want bij Makelaardij Friesland gaat het vooral om u!

Qualis
In onze regio is Makelaardij Friesland geselecteerd als Qualis-makelaar. Criteria zijn hierbij een goede reputatie en een sterke marktpositie in het midden- en hogere marktsegment. Als Qualis-makelaar volgen wij een gezamenlijke verkoopstrategie, gebruik makend van het landelijk netwerk van alle Qualis-makelaars. Daarmee is het resultaat meer dan de som der delen. Zo wordt ons exclusieve woningaanbod full-colour gepresenteerd in het Qualis-Magazine en Qualis-Gallery , die periodiek naar onze doelgroep wordt verzonden. Daarnaast wordt het verkoopaanbod geplaatst in Qualis e magazine, Qualis.nl, funda.nl en in de Qualis-pagina´s van de Telegraaf en het Financieele Dagblad.

Kennismaken
Exclusief wonen betekent wonen op een unieke plek in een unieke woning. Wilt u uw eigen unieke plek verkopen of bent u op zoek naar uw nieuwe unieke thuis, dan kunt u uw specifieke wensen kenbaar in een persoonlijk gesprek. Dat lijkt ons een goed begin!

Exclusief aanbod van Makelaardij Friesland

Over Makelaardij Friesland

Een kantoor met een deskundige aanpak, een zeer gedreven instelling, het actiefste makelaarsteam van Friesland. Actief en creatief om meer kopers en verkopers te bereiken, zodat wij u effectief bij verkoop, aankoop of taxatie van dienst kunnen zijn. Ons team is goed opgeleid, lid NVM, voor taxaties aangesloten bij het NWWI en VastgoedCert gecertificeerd.

De kracht van Makelaardij Friesland

Weten wat er speelt, in de woningmarkt en bij u als aankoper of verkoper. Door kennis en ervaring te delen kunnen we een overeenkomst aangaan die goed voelt en realistisch is. Persoonlijke dienstverlening dus in samenspraak met u. Samen halen we er alles uit wat er in zit! Daarin zijn wij deskundig, gedreven en creatief. Makelaardij Friesland weet wat er leeft, in de mens en in de prijs! Dat is onze kracht! 

Lees meer

Onze vestigingen

Beoordelingen

aankoop 9 verkoop 9 Funda
9

Gemiddelde score van
Makelaardij Friesland

Contact

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy