Drachten Tussendiepen 25

Omschrijving

vraagprijs

€ 699.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 699.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte
KANTOORRUIMTE
Aantal Verdiepingen1
Oppervlakte2425 m²
Units Vanaf2425
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Nabij snelweg A7 (Groningen-Heerenveen) en rijksweg N31 (Leeuwarden-Emmen) gelegen, opslag-/werkruimte van ca. 2.080 m2 en aan de voorzijde een kantoor van ca. 345 m2. Op het voor- en zijterrein en langs de weg is er volop parkeergelegenheid. Gelegen schuin tegenover het Philips Advanced Technology Center (ATC).

De loods of werkruimte meet totaal ca. 63 x 33 meter, met een vrije hoogte van ca. 4,4 meter en het beschikt over 5 overheaddeuren aan de westzijde en een overheaddeur aan de voorzijde links. Het zogenaamde zaagdak biedt middels de lichtstraten veel daglicht. Daarnaast biedt dit type dak vanwege zijn dakvlakken met een goede hellingshoek op het zuiden ideale mogelijkheden voor zonnepanelen. Aan de voorzijde is er nog een extra gedeelte met toegang naar de toiletgroep en entree van het kantoor. Middels het stramien van stalen draagkolommen is het desgewenst eenvoudig te op te delen met een variabele grootte.

Het kantoorgedeelte heeft op de begane grond een ruime entree met trapopgang, toiletgroep, kantoorkamer met inpandig zicht op en tevens toegang tot het loodsgedeelte en 2 extra kamers. Op de verdieping zijn enkele grotere en enkele kleinere kamers. Veel daglicht, systeemplafonds met inbouwarmaturen, elektrische installatie, data bekabeling en supersnel internet is voor handen.

Het geheel staat op een perceel van 5.180 m2. Op het voor- en zijterrein, evenals aan de straat is er ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het pand wordt geheel leeg opgeleverd. Het linker gedeelte is momenteel in gebruik en bij interesse kan dat omgezet worden in een nieuwe huurovereenkomst.

Vraagprijs is € 699.000,- k.k. excl. BTW.

Uw makelaar: Hielke Fonk, 0512-368036
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland