Heerenveen Innovatielaan 25

Omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijsprijs onbekend
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Hoofdfunctieverhard buitenterrein
VERHARD_BUITENTERREIN
Percentage Verhard100
Afsluitbaar1
Omheind1
VerhardingstypeASFALT
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Op zichtlocatie langs de A7 bij Heerenveen staat dit bedrijfspand waarbij nog een verhard buitenterrein beschikbaar is voor verhuur.

Algemeen
Heerenveen staat bekend als het sportcentrum van het Noorden. Dit in combinatie met de centrale ligging, de goede bereikbaarheid maakt Heerenveen tot een populaire vestigingsplaats.
De gemeente Heerenveen telt ongeveer 50.000 inwoners, meer dan 30.000 wonen daadwerkelijk in Heerenveen. Het winkelcentrum heeft dan ook een aanzienlijk verzorgingsgebied.

Locatie
Het bedrijventerrein Kanaal West/Haskerveen is gelegen aan de noordwestzijde van Heerenveen op enkele autominuten van de op- en afritten van de A7 en A32.

Oppervlakte
Het buitenterrein van circa 4.100 m² is geheel omheind en verhard en beschikt over 175 m² overkapte ruimte. Deelverhuur is bespreekbaar.

Bestemming
De bestemming van het object betreft bedrijfsdoeleinden ten behoeve van bedrijven actief in de milieu categorieën 1 tot en met 3.2.

Beschikbaarheid
Momenteel is al het buitenterrein verhuurd. Het aanbod kan terstond wijzigen, voor vragen over beschikbaarheid neem contact op met de makelaar.

OVERIGE HUURVOORWAARDEN

Huurprijs
Nader overeen te komen.

Huurtermijn
5 + 5 jaar (afwijkende perioden in overleg bespreekbaar).

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurovereenkomst
Standaard R.O.Z. Model met aanvullende bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Betalingswijze
Huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100.

Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es via 0513 - 644 355 of 058 - 20 40 000 of stuur een e-mail naar info @ rbmt. nl


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Refresh to make it work.

Plan bezichtiging
voor: Innovatielaan 25

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy