Leeuwarden Ruiterskwartier 20

Omschrijving

Kenmerken

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijsprijs onbekend
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte140 m²
Oppervlakte140 m²
Units Vanaf140
Ter Overname1
Detailhandel1
Frontbreedte1000 cm
Aantal Verdiepingen1
Publieksgerichte Dienstverlening1
Horeca Toegestaan1
WelstandsklasseA2
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Op één van de drukste locaties van de binnenstad van Leeuwarden bevindt zich deze zelfstandige winkelruimte met een frontbreedte van maar liefst 12 meter. Dit in 2011 gerealiseerde winkelpand maakt deel uit van het project ‘Nieuw Zaailand’ en van het kernwinkelgebied van Leeuwarden. Nieuw Zaailand betreft de revitalisatie van het Wilhelminaplein; hét marktplein in het hart van de stad. Nieuw Zaailand behelst winkels, woningen, het Fries Museum en een vernieuwde parkeergarage onder het Wilhelminaplein ten behoeve van ruim 700 parkeerplaatsen. In de nabije omgeving zijn o.a. gevestigd Randstad, Hema, ANWB winkel Leeuwarden, Hans Anders, Eye wish, Primera, Jack & Jones, The Sting, Vero Moda, Pieces, Only, Doppio, Fellini, MS Mode, Scapino.

Parkeren
Goede openbare parkeervoorzieningen (betaald) in de nabij omgeving aanwezig. O.a. parkeergarage Zaailand, De Klanderij en Oldehove.

Oppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 140 m² gelegen op de begane grond. Optioneel zou nog een ruimte van circa 107,50 m² op de verdieping erbij kunnen worden gehuurd.

Frontbreedte
12 meter.

Oplevering
Uitgangspunt bij verhuur is casco. Een casco plus opleveringsniveau is tegen nader te bepalen voorwaarden en condities bespreekbaar.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs
Nader overeen te komen. Uitgangspunt is verhuur als casco, een casco plus oplevering is tegen nader te bepalen voorwaarden en condities bespreekbaar.

Aanvaarding
In overleg.

Bestemming
De bestemming ter plaatse betreft detailhandel, publiekgerichte dienstverlening en horeca tot en met categorie 2.

Huurovereenkomst
R.O.Z. Model met aanvullende bepalingen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar, vervolgens telkens met 5 jaar (afwijkende perioden in overleg bespreekbaar).

Opzegtermijn
12 maanden

Betaling
Per maand bij vooruitbetaling vooruit.

Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van 3 maanden huur en BTW.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2015=100).


Meer informatie over dit object?
Voor meer informatie en/of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen Tjibbe-Jan Boringa, Jeroen van Reenen of Linda van Es telefoon 0513 - 644 355 of 058-20 40 000 of stuur een e-mail naar info@rbmt. nl.


DISCLAIMER
Deze informatie (inclusief bijlagen) van "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de verstrekte informatie kan "RBMT Bedrijfsmakelaars & Taxateurs B.V." geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze informatie (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend. Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel.
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Plan bezichtiging
voor: Ruiterskwartier 20

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy