Drachten Houtlaan 5-- 7

Omschrijving

vraagprijs

€ 325.000

Kenmerken

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 325.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Energie
EnergielabelD
WINKELRUIMTE
Detailhandel1
Showroom1
WelstandsklasseA2
Oppervlakte461 m²
Units Vanaf461
Verkoop Vloeroppervlakte461 m²
Aantal Verdiepingen2
Publieksgerichte Dienstverlening1
Horeca Toegestaan1
alle kenmerken minder tonen

Interesse?

Plan bezichtiging
Een winkelpand met verdieping van in totaal 461 m2 BVO gelegen op een hoeklokatie in het centrum van Drachten. De voorzijde van het pand ligt aan de winkelstraat en aan westzijde is een zijstraat naar het achterliggende openbare parkeerterrein. Op korte afstand van winkels als Hema, C&A, Zeeman en Scapino.

Ligging:
In het centrum van Drachten gelegen aan de Noorderbuurt. De Kaden kenmerkt zich door een diversiteit aan winkels/horecazaken en dienstverlenende bedrijven. Drachten heeft circa 47.000 inwoners en is daarmee de tweede grootste plaats van Friesland. De Gemeente Smallingerland heeft ca. 56.000 inwoners en heeft door zijn centrale ligging een grote verzorgingsregio. De plaats heeft allerlei voorzieningen van Schouwburg De Lawei, basis en middelbare scholen tot diverse sportcentra en zijn bijvoorbeeld Golfcourse Lauswolt en de bossen van Beetsterzwaag binnen 10 minuten te bereiken.

Bereikbaarheid:
Drachten wordt middels een aantal hoofdwegen verbonden met andere steden. Via de N31 gaat men richting Leeuwarden – Harlingen, of naar Oosterwolde - Emmen. Middels de A7 is Drachten verbonden met Heerenveen - Groningen. Drachten heeft rechtstreekse busverbindingen naar onder andere Assen, Groningen, Heerenveen en Leeuwarden.

Bestemming:
Dit pand is bestemd voor centrumdoeleinden: detailhandel, dienstverlening, horecabedrijven in categorie 1, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, ontspanning en vermaak en lichte bedrijvigheid (categorie 1 en 2) en wonen. Daarnaast heeft de gemeente een centrumplan in ontwikkeling waarbij er meer mogelijkheden komen voor het realiseren van woonruimte. Voor meer informatie over het bestemmingsplan en de mogelijkheden willen wij u verwijzen naar de Gemeente Smallingerland.

Indeling:
Voorentree met winkelruimte met een frontbreedte van 10,5 meter. Zijentree, kantoor en pantry en 2 toiletten. Het achterliggende magazijn heeft 2 overheaddeuren en grenst aan het parkeerterrein. Op de verdieping is kantoorruimte, pantry, toilet en CV-ruimte. De begane grond meet in totaal 352 m2 en de verdieping 109 m2.

Bijzonderheden:
- Glasvezel internetaansluiting;
- Krachtstroomaansluiting;
- Verwarming middels eigen HR combiketel 2019 en 3 heaters;
- Perceelsoppervlak totaal 374 m2.

Info en bezichtigingen via ons kantoor te Drachten en is te bereiken op 0512-368036 of drachten@makelaardijfriesland.nl
Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland