Vrije kavels in Unia - Makelaardij Friesland Leeuwarden

Op vrijdag 12 mei gaan we van start met de verkoop van 38 vrije kavels in het buurtschap Unia-west. Verreweg de meeste kavels zijn direct aan open vaarwater gelegen.Ben je op zoek naar een mooie compacte kavel of juist een grote kavel waar je ook jouw tuin zo duurzaam mogelijk kunt inrichten? Wil je graag aan het water wonen of wil je juist genieten van de rietoevers? Dat alles in een buurtschap waar niet de auto het straatbeeld bepaalt. Dan kan een kavel in Unia-west iets voor jou zijn.

Een unieke kans om je eigen droomhuis (binnen de beeldkwaliteitseisen en welstandsrichtlijnen) te bouwen in het meest duurzame buurtschap van de Zuidlanden!

Alle informatie verkrijg je van de verkopende makelaars en medewerkers van de Gemeente Leeuwarden tijdens de start verkoop-bijeenkomst.

Wanneer: Vrijdag 12 mei 2023
Tijd: Tussen 16.00 uur en 18.00 uur kan je binnenlopen
Waar: Hotel van der Valk Leeuwarden, Lynbaan 35Er zijn 2 presentaties om 16.30 en 17.30 uur:
- Presentatie over gebruik houten gevels
Andries van Eckeveld vertelt jou, tijdens een presentatie, meer over de voordelen en mogelijkheden van het toepassen van houten gevels.
- Hoe richt ik mijn tuin zo duurzaam. En wat betekent dat eigenlijk? En welke subsidies zijn er mogelijk?
Ga hierover in gesprek met Irene Reitsma, adviseur stedenbouw. Zij is in de zaal aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

We hopen je tijdens de start verkoop-bijeenkomst te zien!

Over Unia-west
Unia-west wordt een dorps buurtschap met circa 200 woningen.
Duurzaamheid zit verweven in het plan en daarmee is het ambitieus en toekomstbestendig. Duurzaamheid komt in verschillende thema’s terug. De thema’s zijn materiaalgebruik, energie, wateradaptatie, verkeer, sociale duurzaamheid en ecologie. In het plan zijn allerlei maatregelen genomen om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Ook is er weer een stap verder gegaan met mobiliteit. In het midden van Unia-west komt bijvoorbeeld een autovrij park. Dit wordt een veilige en rustige plek om te spelen en om elkaar te ontmoeten. Het plan is ingepast in de landschappelijke omgeving en omringd door water en groen. In Unia-west vind je ook weer een variatie aan woningen terug. Er worden vrije kavels gerealiseerd, rijwoningen en twee-onder-een kapwoningen. Ook zijn er bijzondere woonvormen voorzien. Zo is er bijvoorbeeld aan de westzijde een ruim opgezette landelijke invulling in de vorm van wonen in de boomgaard. Aan de noordzijde is een grote waterpartij met een groene rand van natuurlijke rietoevers waardoor er een zichtbare en robuuste buffer met Techum is. Dat wordt nog versterkt door een lange brug over It Alddjip.


Delen via:

Contact opnemen

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy